«Η κοιλάδα με τις πεταλούδες»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-27, 18:58:07
«Η κοιλάδα με τις πεταλούδες»

Παρουσίαση βιβλίου της Ελένης Δικαίου στα Κανάλια

 

Το ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ. (Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων) και το βιβλιοπωλείο «Ηλιος» διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Δικαίου με τίτλο «Η κοιλάδα με τις πεταλούδες» από τις εκδόσεις Πατάκη, το οποίο γράφτηκε με αφορμή το οικολογικό πρόβλημα της λίμνης Κάρλας. Η παρουσίαση θα γίνει στο προαύλιο του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Κανάλια το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 8 το βράδυ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Διονύσης Λειμονής εκπαιδευτικός και συγγραφέας, Αγγελική Θάνου εκπαιδευτικός και συγγραφέας και η ίδια η συγγραφέας Ελένη Δικαίου.

Τραγούδι, κιθάρα Αρετή Κατσαγεωργίου μηχανολόγος, μηχανικός, συντονισμός, παρουσίαση Αγγελική Θάνου.

Συνδιοργανωτές Δήμος Ρήγα Φεραίου, Τοπικό Συμβούλιο Καναλίων, Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καναλίων, ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ, Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας, Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καναλίων, Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου και Λυκείου Καναλίων, Εκπολιτιστικός και Χορευτικός Σύλλογος Καναλίων ο «Ηταυρος», Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καναλιών Μαγνησίας «Η Αγάπη», διαδικτυακή ομάδα «Μαμάδες Καναλίων», Απόλλων Καναλίων Βοιβηίς Α.Σ. και Αγροτικός Συνεταιρισμός Καναλίων.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=