«Συγγενείς διαφορετικότητες ΙΙΙ» στον Χώρο Τέχνης «δ.»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-22, 11:31:09
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της έκθεσης
«Συγγενείς διαφορετικότητες ΙΙΙ» στον Χώρο Τέχνης «δ.»

Εκθεση με τίτλο «Συγγενείς διαφορετικότητες ΙΙΙ» με τη συμμετοχή 15 καλλιτεχνών και ισάριθμα έργα για τη θερινή περίοδο λειτουργεί στον Χώρο Τέχνης «δ.».

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα των Πασχάλη Αγγελίδη, Μιχάλη Βαμβακάρη, Βάσως Βούλγαρη, Κωνσταντίνου Κομνηνού, Θανάση Λάλα, Ιωακείμ Μιναρετζόπουλου, Γιάννη Μιχαηλίδη, Κλειώς Παπανικολάου, Κώστα Πανιάρα, Φαίδωνα Πατρικαλάκη, Νίκου Ποδιά, Χρίστου Σιψή, Ιωάννας Τερλίδου, Μανώλη Χάρου, Αλέξανδρου Ψυχούλη.

Πρόκειται για καλλιτέχνες, που έδωσαν το «παρών» στον Χώρο Τέχνης «δ.» με ατομικές εκθέσεις, προσφέροντας στο φιλότεχνο κοινό τη δυνατότητα προσέγγισης του έργου, αλλά και των ιδίων με τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στον ίδιο χώρο στο πλαίσιο σχετικής διοργάνωσης σε συνεργασία με την κοινωνιολόγο, ιστορικό της Τέχνης και διευθύντρια του καλλιτεχνικού τμήματος του ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου Χρύσα Δραντάκη και των σπουδαστών του τμήματος Ιστορίας της Τέχνης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου και λειτουργεί Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 - 14.00 και 19.00 - 21.30. Σάββατο 11.00 - 14.00 ή με ραντεβού στο τηλέφωνο 6978186878.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=