ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Βόλο

συναυλία-του-μιχάλη-χατζηγιάννη-στον-404709

Συναυλία του κορυφαίου μουσικού και ερμηνευτή στο Θερινό Θέατρο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, εμφανίζεται αύριο Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 21.30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα που έφερε νέα τραγούδια και καινούριες συνεργασίες συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι το μουσικό ταξίδι του με μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα καινούρια τραγούδια αλλά και οι διασκευές έρχονται και αγκαλιάζουν τα παλαιότερα που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

Από το «Αγγιγμα Ψυχής», το « Μόνο στα όνειρα», «Χωρίς αναπνοή» και το «Πάρτι», το «Δεν φεύγω», το «Για σένα» και το «Όλα ή Τίποτα», «το καλοκαίρι μου», μέχρι το «Ερωτας αγκάθι», την «Σαϊτιά» από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και το «Ενα πρωινό» και «Ανοιξη» (DaCapo, Από την Αρχή).

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάς προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη από μουσική, μελωδίες, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση. Σε μια βραδιά που η δύναμη της μουσικής μάς φέρνει όλους κοντά, χέρι με χέρι, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε για όλα όσα μας ενώνουν.

Στον πανέμορφο Βόλο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει το «παρών» με μια μοναδική συναυλία.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί Σόλωνας Αποστολάκης πιάνο, πλήκτρα, ενορχήστρωση, Σπύρος Μάζης μπάσο, Γιώργος Μητσοτάκης τύμπανα, Ιάσονας Μαυρογεώργος ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Στέλιος Κατσατσίδης ακορντεόν, Γιώργος Δούσος πνευστά.

Τεχνικοί ήχου είναι οι Αντώνης Μωραΐτης, Σταύρος Συκιανάκης.

Σημεία προπώλησης είναι βιβλιοπωλείο «Greek Books» Αντωνοπούλου 15 & Ιάσονος, τηλ.: 2421032797, βιβλιοπωλείο «Λύχνος» Καρτάλη Κωνσταντίνου 160, τηλ.: 2421037891, καπνοπωλείον «Γνήσιον» Τ. Οικονομάκη 41 με Σπυρίδη, τηλ.: 2421214024.

Τιμή εισιτηρίων προπώληση 13 ευρώ, ΑμεΑ, ανέργων 13 ευρώ, ταμείο 15 ευρώ.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου