ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο δημιουργός και ερμηνευτής Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Βόλο

ο-δημιουργός-και-ερμηνευτής-μιχάλης-χ-427065

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, δίνει συναυλία την Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 21.30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέα τραγούδια και καινούργιες συνεργασίες, συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι το μουσικό ταξίδι του με μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα καινούργια τραγούδια, αλλά και οι διασκευές έρχονται και αγκαλιάζουν τα παλαιότερα, που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί Σόλωνας Αποστολάκης πιάνο, πλήκτρα, ενορχήστρωση, Σπύρος Μάζης μπάσο, Γιώργος Μητσοτάκης τύμπανα, Ιάσονας Μαυρογεώργος ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Στέλιος Κατσατσίδης ακορντεόν, Γιώργος Δούσος πνευστά.

Τεχνικοί ήχου Αντώνης Μωραΐτης, Σταύρος Συκιανάκης.

Με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Οι τιμές εισιτηρίων είναι στην προπώληση 13 ευρώ, Αμεα, ανέργων 13 και στο ταμείο 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι βιβλιοπωλείο «Greek Books» Αντωνοπούλου 15 & Ιάσονος, τηλ. 2421032797, βιβλιοπωλείο «Λύχνος» Κ. Καρτάλη 160, τηλ. 2421037891, καπνοπωλείον «Γνήσιον» Τ. Οικονομάκη 41 με Σπυρίδη, τηλ. 2421214024.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου