ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παραδοσιακό πανηγύρι στη Ν. Αγχίαλο

παραδοσιακό-πανηγύρι-στη-ν-αγχίαλο-429344

Παραδοσιακό πανηγύρι στο πλαίσιο του θεσμού του φορέα πολιτισμού Μαγνήτων Κιβωτός «Η Κιβωτός στις Ενορίες» πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 8:30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου.

Το πανηγύρι γίνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής και στην διοργάνωση συμμετέχει ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Ν. Αγιάλου «Η Δήμητρα» που συνεχίζει τις δράσεις και εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Εορτασμού των επετειακών εκδηλώσεων από την συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» 1918 – 2018, 100 χρόνια συνεταιριστικής συναντίληψης και αγώνα.

Στο πανηγύρι θα προσφέρεται δωρεάν κρασί ενώ θα συμμετέχει η παραδοσιακή ορχήστρα «Ρστωδία» που την αποτελούν οι μουσικοί: Θανάσης Δραγάνης, ούτι –λαούτο, Νίκος Μούτσελος, Γκάϊντα – κλαρίνο, Περικλής Παχής, βιολί, Ελεάννα Βαρελά, τραγούδι, Ζήσης Γεωργαλιός- κανονάκι, Στράτος Μεγκές- κρουστά – τραγούδι.

Οι συνδιοργανωτές φορείς, «Μαγνήτων Κιβωτός», Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου καλούν τους κατοίκους της πόλης και όσους άλλους επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση αυτή για να διασκεδάσουν και να νοιώσουν το μεγαλείο της παράδοσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου