ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θέατρο για παιδιά απόψε στην «Εξωραϊστική»

θέατρο-για-παιδιά-απόψε-στην-εξωραϊσ-429588

Το παραδοσιακό ρωσικό παραμύθι «Η Μάσα και ο αρκούδος» ανεβαίνει απόψε Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 20.15 στον θερινό κινηματογράφο «Εξωραϊστική» Δημητριάδος 263 στον Βόλο, από την παιδική σκηνή «Δελφινάκι».

«Η Μάσα και ο αρκούδος» είναι ένα κλασικό ρωσικό παραμύθι για παιδιά, που μέσα από τη δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τον σκηνικό διάκοσμο, τη μουσική και τα τραγούδια βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι.

Μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν αξίες, όπως αγάπη, ελπίδα, φιλία, ειρήνη, οικολογική συνείδηση και να τις διαφυλάξουν. «Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας» αναφέρουν οι συντελεστές.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνικά, σκηνογραφία Γεώργιου Λαμπριανίδη, κοστούμια Τζένης Αρκούδη, μουσική επιλογή Ειρήνης Κοτζάσοβα, χορογραφίες από τη Βαλερή Παπαδημητρίου, θεατρική διασκευή από την Ειρήνη Κοτζάσοβα και σκηνοθεσία Γεώργιου Γρηγοριάδη.

Παίζουν οι ηθοποιοί Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Γιάννης Κωστάρας, Πάτρικ Τοχουμίδης, Ιωάννα Προσμίτη, Ειρήνη Κοτζάσοβα και ο Θανάσης Λιούνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου