ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Χορός χωρίς διακρίσεις» στο Κοινωνικό Κέντρο της Ν. Δημητριάδας

χορός-χωρίς-διακρίσεις-στο-κοινωνι-435652

Η εκδήλωση «Χορός χωρίς διακρίσεις» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 19.30 στο Κοινωνικό Κέντρο της Νέας Δημητριάδας της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν για πρώτη φορά έφηβοι με ελαφριά νοητική υστέρηση, μαθητές της Κοινωνικής Σχολής Χορού της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Όπως δηλώνει η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κ. Σοφία Χάλαρη η Κοινωνική Σχολή Χορού ιδρύθηκε το 2016 με την πλήρη υποστήριξη της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ υπό την εύθηνη της εθελόντριας Γεωργία Μπουδαλάκη. Στην Σχολή διδάσκονται δωρεάν παιδιά/ έφηβοι και ενήλικες latin, zoumba,salsa cubana και Οριενταλ.

Φέτος για πρώτη φορά λειτούργησε τμήμα λάτιν στο οποίο συμμετέχουν παιδιά με νοητική υστέρηση αποδεικνύοντας ότι ο χορός δεν έχει όρια και διακρίσεις. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να απασχοληθούν δημιουργικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες μαθαίνοντας την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Στους πολίτες του Δήμου Βόλου (παιδιά, έφηβοι και ενήλικες ) παρέχονται στα πέντε Κοινωνικά Κέντρα της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ (Νέα Δημητριάδα, Αγ. Γεώργιο, Αγ. Αναργύρων, Αλυκές, Νεάπολη) μαθήματα χορού, γυμναστικής, θεραπευτικής άσκησης , ευεξίας, ντεκουπάζ, προγράμματα αγωγής και προαγωγής υγείας, διακοπής καπνίσματος, συμβουλευτικής υγείας, ομιλίες κοινωνικού και ιατρικού περιεχομένου, προστασίας του περιβάλλοντος, κλπ. είτε δωρεάν είτε με μια συμβολική τιμή.

Πληροφορίες για τη θερινή περίοδο μέχρι και 26 Αύγουστου στο τηλ 23210-91761 κατά τις ώρες 9.00 έως 13.00

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου