Μουσική εκδήλωση στην Ανω Κερασιά

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-19, 12:50:55
Μουσική εκδήλωση στην Ανω Κερασιά

Η φεγγαροβραδιά της πανσελήνου διοργανώνεται απόψε σε ειδυλλιακή περιοχή

 

Μουσική φεγγαροβραδιά για την πανσέληνο διοργανώνεται στην Ανω Κερασιά με τον Ζαφείρη Κουκουσέλη, τον Κώστα Ζεμπίλα και τον Αθανάσιο Τσιομπανάκη. Η συναυλία πραγματοποιείται απόψε Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 21.00 σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία.

Μια όμορφη παράδοση συνεχίζεται στον μαγικό χώρο της Ανω Κερασιάς στη θέση Τσαϊρη, που διοργανώνεται συναυλία από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου με την υποστήριξη της ΕΚΠΟΛ (Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης) της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Εργων Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, με αφορμή την πανσέληνο.

Μαζί με τον συνθέτη, ενορχηστρωτή Ζαφείρη Κουκουσέλη θα είναι οι Κώστας Ζεμπίλας, Αθανάσιος Τσιομπανάκης, Γιάννης Κουκουσέλης, Μαριάννα Λούμα και Γιάννης Κουκουνίτσας. Θα συμμετέχουν επίσης η Βιργινία Δρογγούλα και ο Δημήτρης Γκοντέλος. Στον φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Ανω Κερασιά θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Αντύπα, Λίνα Νικολακοπούλου, Μάνο Λοΐζο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Μίμη Πλέσσα, Θάνο Μικρούτσικο, Απόστολο Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.ά.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση της ζωγράφου Αρετής Γαζή – Κάρλου. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=