ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική «φεγγαροβραδιά» στην Ανω Κερασιά

μουσική-φεγγαροβραδιά-στην-ανω-κερ-443354

Μουσική «φεγγαροβραδιά» στην Ανω Κερασιά με τον Ζαφείρη Κουκουσέλη, τον Κώστα Ζεμπίλα και τον Αθανάσιο Τσιομπανάκη για την πανσέληνο την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Μια όμορφη παράδοση συνεχίζεται στον μαγικό χώρο της Ανω Κερασιάς στη θέση Τσαϊρη, όπου διοργανώνεται συναυλία από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου με την υποστήριξη της ΕΚΠΟΛ (Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης Περιφέρειας Θεσσαλίας), του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Εργων Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας) με αφορμή την πανσέληνο.

Μαζί με τον συνθέτη – ενορχηστρωτή Ζαφείρη Κουκουσέλη θα είναι οι Κώστας Ζεμπίλας, Αθανάσιος Τσιομπανάκης, Γιάννης Κουκουσέλης, Μαριάννα Λούμα και Γιάννης Κουκουνίτσας. Συμμετέχουν επίσης η Βιργινία Δρογγούλα και ο Δημήτρης Γκοντέλος. Στον φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Ανω Κερασιά θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα αντίστοιχα από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Αντύπα, Λίνα Νικολακοπούλου, Μάνο Λοΐζο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Μίμη Πλέσσα, Θάνο Μικρούτσικο, Απόστολο Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.ά.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση της ζωγράφου Αρετής Γαζή – Κάρλου. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου