ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανοίγει το «Μουσικό Κουτί» στο θεατράκι του Αναύρου

ανοίγει-το-μουσικό-κουτί-στο-θεατρά-463521

Η θεατρική ομάδα «Ομπρέλα» παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή

Τη θεατρική παράσταση «Μουσικό Κουτί» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα «Ομπρέλα» αύριο Κυριακή 23 Ιουνίου στις 21.30 στο θεατράκι του Αναύρου και στο πλαίσιο του φεστιβάλ Βόλου.

Η ομάδα «Ομπρέλα», μετά τη ρομαντική «Σονάτα του Σεληνόφωτος» και μετά από πολλές ώρες παρατήρησης με το φεγγάρι, αγρίεψε και φέτος στο φεστιβάλ Βόλου θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα του γεγονότος, τη δεύτερη σε σειρά παράσταση, το «Μουσικό Κουτί».

«Αινίγματα, ερωτήματα, αγωνία θα είναι τα συναισθήματα όσων θα τολμήσουν να το παρακολουθήσουν, καθώς πρόκειται να βαδίσουμε στο ίδιο μοτίβο του βωβού θεάτρου και της παντομίμας δίνοντάς σας αυτή τη φορά μια ιδέα μυστηρίου, μαγείας, θρίλερ μέσα από νότες κλασικής μουσικής, metal, dubstep και ηλεκτρονικής μουσικής» υπογραμμίζουν οι συντελεστές.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, οι φιλήσυχοι ακόλουθοι μιας αίρεσης αναστατώνονται, όταν ξαφνικά και ως διά μαγείας, εμφανώς κυριολεκτικά, μια αίρεση με μάγους τούς ανακατεύει ασκώντας επάνω τους δύναμη, κλέβοντας, τραυματίζοντας και σκοτώνοντάς τους αναζητώντας το μουσικό κουτί που περιέχει όλη την ενέργεια και τη δύναμη του κόσμου. Σε ποιον ανήκει όμως το μουσικό κουτί; Οι αδικημένοι άνθρωποι της αρχικής αίρεσης δεν χάνουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν τις ειρηνικές τους προθέσεις με όχι και τόσο φιλήσυχο και ειρηνικό τρόπο, ερχόμενοι αναγκαστικά κόντρα στις πεποιθήσεις τους. Και τότε…

Η ομάδα των ανθρώπων αποτελείται από τους Μάκη Τασιά, Δήμητρα Παππά, Μελίνα Ζάχου, Εύη Καραμπατζάκη. Στην ομάδα των μάγων βρίσκονται οι Τώνια Κιουπελόγλου, Ντέπυ Νικοπούλου, Μαρία Α.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου