ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσιάζεται στον Βόλο το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Πασχαλίας Τραυλού

παρουσιάζεται-στον-βόλο-το-συγκλονισ-485398

Συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τον ρατσισμό, τον έρωτα, την τέχνη και την τόλμη της ζωής είναι το βιβλίο της Πασχαλίας Τραυλού «Αγγελοι από στάχτη», που παρουσιάζεται σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο Public Βόλου.

Το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας αποτελεί έναν ύμνο στην ανθρωπιά που καταφέρνει πάντα να υπερβαίνει τα στενά όρια της προκατάληψης, της παράνοιας και της διαστροφής, καταδεικνύοντας θριαμβευτικά την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η Εύα Στεργίου, εγγονή της Ροζαλίας Σεφεριάδη, είναι φοιτήτρια στο Βερολίνο το 1998. Τη νύχτα που μαθαίνει ότι πέθανε η γιαγιά της δέχεται μαζί με τον έγχρωμο φίλο της την άγρια επίθεση μιας ομάδας νεοναζί. Τους κακοποιημένους νέους θα εντοπίσει ο αστυνομικός διευθυντής Νόρμπερτ Γουόκερ. Ενα σημάδι στο σώμα της Εύας θα γίνει η αφορμή για μια σειρά καταιγιστικών εξελίξεων και την αποκάλυψη συγκλονιστικών μυστικών.

Οπως υπογραμμίζεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, «δεν φαντάζεσαι πόσο δύσκολο είναι να ανακαλύπτεις πως διαφέρεις χωρίς να ξέρει κανείς να σου εξηγήσει τον λόγο. Δεν μπορείς να υποπτευτείς πόσο υποφέρεις όταν πρέπει να κρύβεσαι, να υποκρίνεσαι και να αισθάνεσαι ενοχές, μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι συνηθισμένος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου