ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρατείνεται η έκθεση του Κώστα Κομνηνού στον Χώρο Τέχνης «δ.»

παρατείνεται-η-έκθεση-του-κώστα-κομνη-490338

Παρατείνεται έως τις 7 Ιουνίου η έκθεση έργων του Κώστα Κομνηνού, που λειτουργεί στον Χώρο Τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 – Ιάσονος). Η έκθεση με τίτλο «Από το αναπαραστατικό στο ανεικονικό», που περιλαμβάνει έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων με κοινή συνισταμένη τη χαρακτηριστική εικαστική αποτύπωση του καλλιτέχνη, έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό. Η άμεση ανταπόκριση του κοινού, τα θετικά σχόλια και γενικότερα η διάθεση θέασης του έργου του Κων/νου Κομνηνού οδήγησε στην απόφαση για παράταση λειτουργίας της συγκεκριμένης έκθεσης.

Ο Κωνσταντίνος Κομνηνός γεννήθηκε στη Ζαγορά Πηλίου το 1966. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστ/λείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης με υποτροφία του ΙΚΥ και του Κασσαβετείου Ιδρύματος Ζαγοράς. Από το 1992 έχει κάνει πολλές ατομικές και ομαδικές παρουσιάσεις του έργου του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και ιστορικοί τέχνης έχουν εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για το έργο του. Εργα του ανήκουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές.

Επίσης έλαβε μέρος σε συμπόσια δημιουργίας σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κορσική. Ασχολήθηκε με την τοιχογραφία σε αρχοντικά του Πηλίου. Από το 1998 διδάσκει καλλιτεχνικά μαθήματα στο Δημοτικό ΙΕΚ Βόλου και σε άλλους φορείς, ενώ διατηρεί το δικό του εργαστήριο προετοιμασίας υποψηφίων για σχολές καλών τεχνών. Ασχολήθηκε επίσης με τη σκηνογραφία και με σεμινάρια θεάτρου. Δημιούργησε δική του θεατρική ομάδα, που συνεργάστηκε με τον Λάκη Κουρετζή, καθηγητή θεατρολογίας του Παν/μίου της Βιέννης. Εχει επιμεληθεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και για το έργο του έχουν δημιουργηθεί ντοκιμαντέρ. Αρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον τοπικό και αθηναϊκό Τύπο και σε ειδικά θεματικά έντυπα.

Η έκθεση έργων του Κων/νου Κομνηνού στον Χώρο Τέχνης «δ.» λειτουργεί Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11 το πρωί έως 2.00 το μεσημέρι και 6.30 το απόγευμα έως 9 το βράδυ, Σάββατο από 11 το πρωί έως 3 το μεσημέρι, Κυριακή και Δευτέρα μόνο με συνεννόηση στο τηλέφωνο 6978186878.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου