ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση ερασιτεχνών καλλιτεχνών

εκθεση-ερασιτεχνών-καλλιτεχνών-507807

Στον χώρο του παλιού τελωνείου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου

Καλοκαιρινές εκθέσεις νέων χειροτεχνών – καλλιτεχνών διοργανώνονται στον εκθεσιακό χώρο του πρώην τελωνείου Νέας Αγχιάλου για το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου, από τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Το χρονικό αυτό διάστημα δύναται να παραταθεί στην περίπτωση που υπάρξουν αιτήματα από καλλιτέχνες για εκμίσθωση του χώρου και για τη συγκεκριμένη δράση. Ο χώρος θα παραχωρείται σε κάθε καλλιτέχνη ή ομάδα καλλιτεχνών για μία εβδομάδα. Ανάμεσα στους συμβαλλόμενους θα υπογράφεται ιδιωτικό συμφωνητικό, στο οποίο θα αναφέρονται και θα συμφωνούνται οι όροι παραχώρησης και χρήσης του χώρου.

Τα θέματα των ντόπιων καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι πρωτότυπες δημιουργίες – κεντήματα, ζωγραφική – αγιογραφία και κατασκευές, φωτογραφία, εικαστικό και καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο, χειροποίητο κόσμημα, κεραμική, ντεκουπάζ, καλλιτεχνική ανακύκλωση, είδη δώρων κ.ά.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 20 έως 22 Μαΐου στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Η αίθουσα θα παραχωρηθεί με σειρά προτεραιότητας που θα ορίζεται από την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων βάσει πρωτοκόλλου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-82870.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου