ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παιδική παράσταση με μαριονέτες στον Βόλο

παιδική-παράσταση-με-μαριονέτες-στον-547554

Τις περιπέτειές του αφηγείται ο «Πινόκιο» την Κυριακή 21 Απριλίου 12:00 μ. και 5:30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» (Κουμουνδούρου και Ιάσονος) στον Βόλο από το θέατρο μαριονέτας «Γκότση».

Ο Τζεπέτο, ένας άνθρωπος μόνος στη ζωή, μην έχοντας την τύχη να έχει δικό του παιδί, φτιάχνει μια ξύλινη μαριονέτα να του κρατά συντροφιά τις στιγμές της μοναξιάς του. Η καλή νεράιδα θέλοντας να κάνει χαρούμενο τον Τζεπέτο δίνει ζωή στη ξύλινη κούκλα. Με έκπληξη και μεγάλη χαρά ο Τζεπέτο βαφτίζει το «παιδί» του Πινόκιο. Ενα παιδί που έχει δίψα να γνωρίσει τα πάντα στη ζωή, αλλά και μεγάλη αφέλεια στους κινδύνους που κρύβονται…

Χειροποίητες μαριονέτες, φανταστικά κοστούμια, πλούσια σκηνικά, γέλιο και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους από τον μοναδικό Πινόκιο. Στον ρόλο του Πινόκιο ακούγεται ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και του γρύλου ο Σόλων Τσούνης.

Τη θεατρική απόδοση υπογράφει ο Νίκος Γκότσης, τους στίχους η Λίλιαν Τσέρτου, τη μουσική ο Ακης Φλωρεντής, τη σκηνοθεσία ο Θανάσης Γκότσης, την επιμέλεια κειμένου η Παναγιώτα Μωυσιάδου, το μακιγιάζ η Μίνα Μαυρομάτη, τα κοστούμια η Ειρήνη Γκότση, τα σκηνικά ο Τάκης Αγραπιδάκης. Τις μαριονέτες κατασκεύασαν οι Νίκος και Θανάσης Γκότσης. Στην παράσταση ακούγονται οι φωνές των Θανάση Τσαλταμπάση, Σόλωνα Τσούνη, Μαρίλιας Νομικού, Νικήτα Αναστόπουλου, Παναγιώτας Μωυσιάδου, Αγγελου Σταυρόπουλου, Νικόλα Γκότση.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι γενική είσοδος 7 ευρώ, ανέργων, πολυτέκνων, ομαδικά 5 ευρώ. Η τιμή προπώλησης είναι 6 ευρώ στα καταστήματα PUBLIC και online στο TicketServices.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου