ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Παυλίνα Βουλγαράκη απόψε στο Lab Art

η-παυλίνα-βουλγαράκη-απόψε-στο-lab-art-570271

Η Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανίζεται σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου στο Lab Art, συγκεντρώνοντας γύρω της τις νύχτες φίλους και μουσικές και στίχους, που λένε ιστορίες και περιγράφουν συναισθήματα και πόλεις και άλλους ανθρώπους, που θα γίνουν κι αυτοί φίλοι μεταξύ τους και δικοί της.

Με φόρα από τα καλοκαιρινά live της σε πολλές ελληνικές πόλεις και μια σημαντική καινούργια συνεργασία με τη Δήμητρα Γαλάνη, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται να μιλήσει από σκηνής για όσα αγαπά και φοβάται.

Απόψε δίνει ραντεβού στον Βόλο σε live, που τα παράξενα πλάσματα μέσα μας θα συναντιούνται με τα όνειρα και τις ελπίδες μας και που τα τραγούδια θα γίνονται οι οδηγοί σε μακρινά ταξίδια της μέρας μέσα στη νύχτα.

Μαζί της οι αγαπημένοι της μουσικοί, φίλοι, συνεργάτες Κωστής Βήχος μπάσο, φωνή, Μιχάλης Βρέττας βιολί, φωνή, Ορέστης Μπενέκας πιάνο, Γιώργος Καρδιάνος κιθάρα, Αλέξης Σταυρόπουλος τύμπανα.

Το Lab Αrt βρίσκεται στον Βόλο στη διεύθυνση Ζάχου και Βότση πολυχώρος Τσαλαπάτα. Ωρα προσέλευσης 21.00 και ώρα έναρξης 21.00.

Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ και η γενική είσοδος 12 ευρώ. Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν συμπεριλαμβάνουν ποτό.

Σημεία προπώλησης είναι τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Snuff Tobacco Store (Γραβιάς 4, Παλαιά, Βόλος), My Market.

Στα καταστήματα Wind πανελλαδικά και στον Βόλο Δημητριάδος 84, Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Αγιο Νικόλαο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421403454 από τις 10.00 έως τις 21.30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου