ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργα με θέμα τη γυναίκα

εργα-με-θέμα-τη-γυναίκα-598730

Εκθεση δημιουργιών του Χρίστου Σιψή στον Χώρο Τέχνης «δ.»

Την προσωπική του εικαστική γραφή παρουσιάζει στον Βόλο ο Χρίστος Σιψής στο πλαίσιο έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Τέχνης «δ.» και θα εγκαινιαστεί σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 8 μ.μ. Η έκθεση με τίτλο «Συναύγεια – Ειδώλων Εκπάγλων Είδωλα» περιλαμβάνει έργα με θέμα τη γυναίκα, καθώς και τοπία που δημιουργούν ένα αντισυμβατικό σύνολο αντιπροσωπευτικό του δημιουργού τους.

Ο Χρίστος Σιψής γεννήθηκε στον Βόλο όπου και επέστρεψε μετά από σπουδές στη Γαλλία. Με την ολοκλήρωση της επαγγελματικής ενασχόλησης στην Εκπαίδευση αφοσιώθηκε στη ζωγραφική, αλλά κα στη γραφή δίνοντας παράλληλα έμφαση στη μουσική με τη λειτουργία με τη δική του εποπτεία ηλεκτρονικής πύλης σχετικής με την παρουσίαση και προβολή μουσικής και μουσικών. Κατοικεί μόνιμα στις Μηλιές Πηλίου με μικρές διαφυγές στην Αθήνα και αλλού για την παρουσίαση της δουλειάς του και την παρακολούθηση άλλων σχετικών δρώμενων.

Η ονειρική, όπως έχει χαρακτηριστεί, καλλιτεχνική του τεχνοτροπία λειτουργεί υπαινικτικά για την ανάδειξη σκέψεων και προβληματισμών με στόχο όπως ο ίδιος δηλώνει την οικειοποίηση από τον δέκτη – θεατή ως αναφορά, έκφραση, αλλά και αποδοχή του θέματος. Χρώματα και μορφές άλλοτε σε άπλετο φως και άλλοτε σε σκιές ο Χρίστος Σιψής υμνεί με τον δικό του τρόπο τη μοναδικότητα της ομορφιάς – ψυχής και μορφής. Παράλληλη αλληλουχία αναδεικνύεται και με τα τοπία ως τόποι και προορισμοί διαφυγής της σκέψης.

Η έκθεση έργων του Χρίστου Σιψή στον Χώρο Τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος) θα διαρκέσει έως 3 Απριλίου και θα λειτουργεί κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 και 18.30 – 21.00 Σάββατο 11.00 – 14.30, Κυριακή και Δευτέρα κλειστά ή με ραντεβού στο τηλέφωνο 6978186878.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου