ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου της Ελενας Νταβλαμάνου και της Αθανασίας Ελευθερούλη

παρουσίαση-βιβλίου-της-ελενας-νταβλα-606534

Η Ελενα Νταβλαμάνου και η Αθανασία Ελευθερούλη προσεγγίζουν «Το αγόρι από τον κόσμο των χρωμάτων»

Το βιβλίο της Ελενας Νταβλαμάνου και της Αθανασίας Ελευθερούλη με τίτλο «Το αγόρι από τον κόσμο των χρωμάτων» παρουσιάζεται σήμερα Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στον μαγικό χώρο του ΕλΛα (Κ. Καρτάλη 150), που γιορτάζει τα δύο χρόνια λειτουργίας του. Το βιβλίο κυκλοφορεί από την «ΗΡΑ Εκδοτική».

Μια βιβλιοπαρουσίαση διαφορετική από τις άλλες θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν τα παιδιά που αγαπούν το βιβλίο. Αφήγηση, δραματοποίηση, μουσική, τραγούδι, κατασκευές, διαγωνισμός ζωγραφικής με δώρα και πολλές λιχουδιές θα είναι μερικές από τις δράσεις που θα γίνουν στην «πολύχρωμη» παρουσίαση του βιβλίου.

«Το αγόρι από τον κόσμο των χρωμάτων» είναι η ιστορία του Αλέξη, ενός μικρού αγοριού που πληγώνεται από τα λόγια των γονιών του, οι οποίοι τον μαλώνουν καθημερινά για την κακή σχολική του επίδοση. Ομως εκείνος δεν μιλά ποτέ. Θέλει να πει πολλά, μα φοβάται πως αν μιλήσει θα χάσει την καθημερινότητά του. To μόνο που θέλει είναι να χαθεί… σε έναν άλλο κόσμο… μέσα στον μαγικό κόσμο των χρωμάτων, όπου εκεί σίγουρα θα είναι όλα πιο ήσυχα, πιο όμορφα, πιο φωτεινά. Ενα φθινοπωριάτικο πρωινό, ένα κορίτσι, η Φωτεινή, όμορφο και φωτεινό σαν ηλιαχτίδα, θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Μια δυνατή φιλία θα τον κάνει να πιστέψει στον εαυτό του, να βρει τη δύναμη μέσα του για να προχωρήσει θαρρετά προς τον δρόμο της πραγματοποίησης του ονείρου του και να αποδείξει ότι κάθε παιδί έχει το δικό του ταλέντο, τις δικές του ικανότητες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου