ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πλήθος κόσμου στην έκθεση στην γκαλερί «δ.»

πλήθος-κόσμου-στην-έκθεση-στην-γκαλερ-640396

Παρατείνεται η έκθεση έργων του Α. Τάσσου στον Βόλο

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου η λειτουργία της έκθεσης έργων του Α. Τάσσου, που πραγματοποιείται στον Βόλο στον Χώρο Τέχνης «δ.», λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φιλότεχνου κοινού.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών «Α. Τάσσος» που εδρεύει στην Αθήνα. Η έκθεση έργων του Α. Τάσσου στον Βόλο προσέλκυσε το ενδιαφέρον φιλοτέχνων ακόμη και άλλων περιοχών, ενώ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οργανωμένες ξεναγήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, την έκθεση έργων του Α. Τάσσου στον Βόλο στον Χώρο Τέχνης «δ.» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σπουδαστές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, καθώς και τα μέλη της ομάδας «Ταξίδια στην Τέχνη». Παράλληλα φίλοι των εικαστικών όλων των ηλικιών επισκέφθηκαν την έκθεση εκφράζοντας θαυμασμό για το έργο του κορυφαίου χαράκτη ανανεώνοντας ουσιαστικά τη στενή σχέση του με την πόλη, καθώς όπως είναι γνωστό έργα του κοσμούν το Δημαρχείο Βόλου.

Η έκθεση έργων Α. Τάσσου στον Χώρο Τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος) θα λειτουργεί έως τις 6 Φεβρουαρίου στις μέρες και ώρες Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11: 00 – 14:00 και 18:30 – 21:00, Σάββατο 11:00 – 14:30, Κυριακή και Δευτέρα κλειστά ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου