«Μυστήριο με άρωμα βανίλιας»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-01-23, 11:14:32
«Μυστήριο με άρωμα βανίλιας»

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου παρουσιάζεται το βιβλίο της Σοφίας Δημοσθένους

 

«Μυστήριο με άρωμα βανίλιας» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο της Σοφίας Δημοσθένους που παρουσιάζεται την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Public Βόλου. Την εκδήλωση διοργανώνουν οι εκδόσεις «Πηγή» και τα Public. Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν ο Σταύρος Πλουμιστός σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης, ιδρυτής του συμβ. κέντρου «Ευ φέρεσθαι» και η Βάνα Πράνταλου συγγραφέας.

Πρωταγωνιστής του βιβλίου ο Εμμανουήλ Κοτρόζας, ο οποίος έχει παραιτηθεί από τη ζωή, βουτηγμένος στη μηχανική και ανιαρή καθημερινότητά του. Υπεύθυνος στο γραφείο τιμολογίων, όπου εργάζεται, δεν έχει φίλους, παρά μόνο μία τηλεόραση, μία πολυθρόνα και αστείρευτο φαγητό. Ενα βράδυ και δίχως τη θέλησή του «ξυπνά» από τον λήθαργο που είχε πέσει τις τελευταίες δεκαετίες.

Τα πακέτα που βρίσκει στο ανοιχτό γραμματοκιβώτιο τον κάνουν πρωταγωνιστή μιας συνεχούς και περιπετειώδους ιστορίας. Τα αντικείμενα που τα απαρτίζουν αποτελούν στοιχεία φόνων. Ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής πλήττεται από μια αόρατη απειλή που δεν αφήνει το παραμικρό στοιχείο στο πέρασμά της. Το πλήθος αγανακτεί και η Αστυνομία αναλαμβάνει πια δράση.

Θα καταφέρει άραγε να βρει τον παράξενο «αποστολέα»; Θα σώσει τον Εμμανουήλ από τον εφιάλτη που βιώνει, χωρίς να ξέρει το γιατί; Ποια η σύνδεσή του με τον άγνωστο άντρα και γιατί επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να κάνει αισθητή την παρουσία του; Ενας ψυχικά διαταραγμένος serial killer ή ένας δολοφόνος τιμωρός; Αυτό θα προσπαθήσει να εξακριβώσει ο Νικόλας Ευσταθίου, που έχει αναλάβει την έρευνα. Στην καριέρα του είναι η πρώτη φορά που συναντά μια τόσο νοσηρή υπόθεση…

Η Σοφία Δημοσθένους γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1989 στον Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος φαρμακείου και στα ενδιαφέροντά της ανήκουν οι ταινίες μυστηρίου, η μουσική και η ζωγραφική.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=