ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τιμή σε γυναίκα της προσφοράς

τιμή-σε-γυναίκα-της-προσφοράς-657437

Στην κοπή πίτας του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου

To Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα της Εξωραϊστικής στις 7 το απόγευμα, παρουσία των μελών, των φίλων της λυκειακής οικογένειας και άλλων φορέων της περιοχής, με τιμώμενο πρόσωπο την Αθανασία Τσιλιβίδου.

Οπως έχει καθιερωθεί, κάθε χρόνο στην πρώτη αυτή εκδήλωση του έτους το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου τιμά προσωπικότητες της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του γυναικείου χώρου της πόλης που διακρίθηκαν για το έργο τους.

Mε αυτό το πνεύμα, στη φετινή γιορταστική εκδήλωση το Λύκειο θα τιμήσει συμβολικά την Αθανασία Τσιλιβίδου σε ένδειξη της πολύτιμης εθελοντικής προσφοράς της στο έργο του Λ.Ε.Β., ειδικά στη διάρκεια της δεκαεπτάχρονης θητείας της στη θέση της προέδρου του διοικητικού του συμβουλίου (1995 – 2012).

Η συμβολική αυτή τιμή στο πρόσωπο της Α. Τσιλιβίδου αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στη γυναίκα που εθελοπονεί γαλουχημένη με τις αξίες του λυκειακού θεσμού, όπως αυτός πορεύτηκε από την αρχή του 20ού αιώνα στον ελλαδικό χώρο και μέσα από τους πολλαπλούς του ρόλους συνέβαλε ουσιαστικά στη διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας και συνεχίζει και σήμερα, παρά την πολύπλευρη κρίση, εξακολουθώντας να διατηρείται ακμαίος και ζωντανός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου