Μουσική παράσταση με τους Νίκο Μεργιαλή και Νίκο Ζιώγαλα

Τελευταία ενημέρωση: 2018-12-22, 12:36:44
Μουσική παράσταση με τους Νίκο Μεργιαλή και Νίκο Ζιώγαλα

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου διοργανώνει σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας μουσική παράσταση στην οποία συμμετέχουν ο γνωστός Βολιώτης τραγουδοποιός Νίκος Μεργιαλής με το συγκρότημά του «Μουσικοί Ιχνηλάτες» και ο Νίκος Ζιώγαλας, που συμμετέχει στο νέο τραγούδι του Νίκου Μεργιαλή με τίτλο «Ολα είναι όμορφα» το οποίο αποτελεί και τον τίτλο της παράστασης.

Οι δύο καλλιτέχνες συμπράττουν επί σκηνής σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συναυλία, επισφραγίζοντας τη μουσική τους συνεργασία μέσω του τραγουδιού «Ολα είναι όμορφα» που παίζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα.

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί Δημήτρης Νάσσιος κιθάρα, Γιάννης Αλεξανδρής κιθάρα, Γιάννης Σιάρρας βιολί, Κώστας Χαλάτσης μπάσο, Αγγελος Τσιριγωτάκης τύμπανα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η Πίστη» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Φλόγα» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και Κουζίνα Αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 24210 82870 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα στο facebook «Τέχνες στον Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=