ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολές σε Μεταξουργείο και «Αχίλλειον»

προβολές-σε-μεταξουργείο-και-αχίλλε-688975

Με την ταινία «The Disaster Artist» σε σκηνοθεσία Τζέιμς Φράνκο συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Η ταινία θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία και τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο «Αχίλλειον», στο Βόλο. Ώρα έναρξης 21.30.

Πρωταγωνιστούν Τζέιμς Φράνκο, Ντέιβ Φράνκο, Σεθ Ρόγκεν, Αλισον Μπρι.

Ενας διασκεδαστικός φόρος τιμής στο «όραμα» των Τόμι Γουάιζο και Γκρεγκ Σεστέρο με μια ασυναγώνιστη ερμηνεία του Τζέιμς Φράνκο, που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα.

Πέρα από κάθε διάθεση ανάλυσης η ταινία λειτουργεί γιατί είναι αυθεντικά αστεία, γιατί δεν φοβάται να κοροϊδέψει τον εαυτό της, γιατί δεν διστάζει να κοιτάξει στον καθρέφτη και να αποδεχτεί περήφανα αυτό που είναι. Το «The Disaster Artist» φέρνει τον θεατή ένα βήμα πιο κοντά στον ίδιο τον Γουιζό και ταυτόχρονα χρησιμοποιεί όλες τις παθογένειες του «The Room» μετατρέποντάς τις σε αγνή, κινηματογραφική δύναμη. Στο τέλος της ταινίας θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς το χειροκρότημα μέσα στην ταινία και τις ενθουσιώδεις ιαχές εντός της αίθουσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου