ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία με τη Μαρίζα Ρίζου και τους Brandy Σουαρέ

συναυλία-με-τη-μαρίζα-ρίζου-και-τους-brandy-σ-692479

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, αποδεχόμενη την πρόταση της European Music Day Volos, διοργανώνει, άυριο Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στις 21:00, στο Lab Art, Πολυχώρος Τσαλαπάτα/ Tsalapata Complex, μία ιδιαίτερη συναυλία με τη Μαρίζα Ρίζου. Μαζί της συνδράμουν, ανοίγοντας δυναμικά τη βραδιά, οι Βολιώτες Brandy Σουαρέ! Πρόκειται για μία από τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις καλλιτεχνών στο Βόλο, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου, λαμβάνοντας υπόψη πως είχε αναβληθεί η προγραμματισμένη από το καλοκαίρι εμφάνιση της.

Η ίδια η ερμηνεύτρια υπόσχεται πως θα παρουσιάσει ένα ιδανικό live με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία τα οποία αγαπήθηκαν και έκαναν αίσθηση στο κοινό αλλά και το νέο της τραγούδι «Ανάμεσα στα άστρα». Το πρόγραμμα, επίσης, περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών που η ίδια αγάπησε και θα παρουσιάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο. Ενδεικτικά αναφέρονται τα «Καίγομαι», «Αύρα», «Να το πάρεις το κορίτσι», «Από μέσα πεθαμένος», «Άδωνις», «Αχάριστη» και πολλά ακόμη.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου