ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ποιητική εκδήλωση στο Μουσείο της Πόλης Βόλου

ποιητική-εκδήλωση-στο-μουσείο-της-πόλ-694553

Η ποιητική σκηνή Volos poetry slam εμπνέεται από την έκθεση στερεοσκοπικών φωτογραφιών του Βόλου του Ευστάθιου Ζαφραντζά που εκτίθενται στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου (Φερών 17) και πραγματοποιεί μια εκδήλωση με ποίηση και μουσική που θα γίνει στον ίδιο χώρο το πρωινό αύριο Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί με θέμα «Στερεοσκοπικά».

Συμμετέχουν οι Ελένη Αμυγδαλίτση, Κασσιανή Αμυγδαλίτση, Ολγα Αράμπογλου, Κατερίνα Ζούζουλα, Ελένη Καραβασίλη, ποιητής εκ Πηλίου, Ελλη Σαμαλίδου, Γιάννα Σούλιου, Αστέρης Σχοινάς, Έλενα Ψαραλίδου. Μουσική επιμέλεια, τραγούδι, ηλεκτρικό πιάνο Κασσιανή Αμυγδαλίτση, κιθάρα Μίλτος Μίλτος.

Με αφορμή, λοιπόν, την οπτική της ομορφιάς, της χαράς και της παιδικότητας που παρουσιάζει στις στερεοσκοπικές φωτογραφίες του ο Ευστάθιος Ζαφραντζάς, μέλος του «Κοινόν των Μαγνήτων», του παγκόσμιου σωματείου απόδημων Μαγνήτων με έδρα τον Βόλο, θα παρουσιαστεί από την ποιητική σκηνή Volos poetry slam η ποιητική εκδήλωση μετά μουσικής στον χώρο του Μουσείου της Πόλης του Βόλου, όπου ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στην έκθεση στερεοσκοπικής φωτογραφίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου