ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο αρχοντικό Ζαφειρίου

χριστουγεννιάτικο-μπαζάρ-στο-αρχοντ-706049

Το αρχοντικό Ζαφειρίου φιλοξενεί μια ακόμη δράση

Εορταστικό μπαζάρ διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο αρχοντικό Ζαφειρίου, από 10.00 π.μ. έως 7.00 μ.μ. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα κεντήματα διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, μικροδωράκια και στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Το εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός» δημιούργησε μοναδικά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, πρωτότυπα καδράκια με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, αγγέλους, δεντράκια, στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές για όλους.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μια ολόκληρη συλλογή από κοσμήματα χριστουγεννιάτικα, τα οποία δημιούργησαν εθελόντριες του εικαστικού εργαστηρίου υπό την καθοδήγηση της Αννε Σαββίδη.

Το μπαζάρ είναι, παράλληλα, μια ευκαιρία για ευχάριστη ανάπαυλα, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ ή το τσάι τους στον χώρο του αρχοντικού και να γευτούν διάφορα εδέσματα φτιαγμένα από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Υπενθυμίζεται από τους διοργανωτές ότι τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις «θα διατίθενται για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία δίνουμε ανά τακτά διαστήματα με διακριτικότητα και σεβασμό σε οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες δοκιμάζονται στις μέρες που ζούμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου