ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι «10 μικροί νέγροι» περιοδεύουν στη Θεσσαλία

οι-10-μικροί-νέγροι-περιοδεύουν-στη-θε-828541

Μετά το πέρας των παραστάσεων της παραγωγής «10 μικροί νέγροι» της θεατρικής σκηνής δικηγόρων Βόλου «Αθέμιτος» στην Παλιά Ηλεκτρική, μεταξύ 1 – 4 Νοεμβρίου, αρχίζει το ταξίδι της σε άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.

Στις τέσσερις παραστάσεις που δόθηκαν στον Βόλο, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής, με πάνω από 900 θεατές και με πολλούς να αποχωρούν απογοητευμένοι, μη βρίσκοντας θέση να τις παρακολουθήσουν.

Αρχής γενομένης, λοιπόν, από τον Αλμυρό την προσεχή Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου στις 7.30 μ.μ., θα ακολουθήσει η παράσταση στη Λάρισα, προσκεκλημένη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.

Μια ομάδα ετερόκλητης κοινωνικής προέλευσης και ηλικίας είναι προσκεκλημένη από έναν πλούσιο εκκεντρικό οικοδεσπότη σ’ ένα γραφικό, ιδιόκτητο νησί στα παράλια της Αγγλίας για ολιγοήμερες διακοπές.

Μαζί με την καλή τους διάθεση οι καλεσμένοι κουβαλούν μια επιμελώς καμουφλαρισμένη σκοτεινή κηλίδα του παρελθόντος τους.

Οι στίχοι από ένα ξεχασμένο παιδικό τραγουδάκι που ακούγονται στη διάρκεια της παραμονής τους, επανέρχονται και αναδείχνονται σε στοιχειωμένο ουρλιαχτό και σκηνικό τρόμου.

Κάποιος αόρατος Α.Γ.ΝΩΣΤΟΣ έχει αναλάβει τον ρόλο του αυτόκλητου τιμωρού των αμαρτημάτων τους και στην εξωτική έπαυλη σημειώνονται φρικτά εγκλήματα.

Ο ένας φόνος διαδέχεται τον άλλον. Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούν να προστατευθούν ή να ανακαλύψουν τον δολοφόνο. Οι δέκα ήρωες αποδεκατίζονται ένας – ένας μέχρις…

Συμμετέχουν σαν ηθοποιοί οι Δημήτρης Κωτσιάνης, Δήμητρα Καραπαναγιώτη, Βαγγέλης Κουκουγιάννης, Δημήτρης Λιβογιάννης, Ελένη Ευτυχίδου, Μαρία Καργαδούρη, Αλέξανδρος Κοσμάς, Δημήτρης Κουτσοδημήτρης, Μαρίνα Μωραΐτου και Μίλτος Φωτεινάκης.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Κοσμάς, τη δραματουργική επεξεργασία η Μάγδα Ευαγγελινού, τη σκηνογραφία ο Γιώργος Ταταριώτης. Μουσική Γρηγόρης Σουλτάνης, τραγούδι Μαρία Καργαδούρη, ενδυματολογική επιμέλεια Εύα Ρίζου, κατασκευές Θανάσης Τίκας, Δημήτρης Κόνσουλας, Νίκος Φιλιππαίος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου