ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

εκδηλώσεις-416551

 

Εκθέσεις    
 
* Η έκθεση ζωγραφικής του Βολιώτη δημιουργού Δημήτρη Χορδάκη λειτουργεί στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη.
 
* Στο καφέ «Βάμμα Νυκτός» λειτουργεί η έκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Πόρναλη με τίτλο «Φωτογραφικά παιχνίδια», που θα διαρκέσει έως την 19η Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει μια σειρά φωτογραφικών έργων τα οποία είναι αποτυπωμένα σε καμβά, συνθέτοντας ένα εικαστικό αποτέλεσμα.
 
* Στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο», (ισόγειο) λειτουργεί η αναδρομική έκθεση παιδικής δημιουργίας των Εικαστικών Εργαστηρίων για παιδιά του Δήμου Βόλου (Ζωγραφική-Κεραμική) με θέμα «Θάλασσα είναι…». Παράλληλα στον ημιώροφο θα λειτουργεί έκθεση σύγχρονων καλλιτεχνών με θέμα τη θάλασσα. Διάρκεια έκθεσης: έως 10/02/2011. Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10:00-13:00 & 18:00-21:00 (Δευτέρα απόγευμα κλειστά) Σάββατο:10.00 – 13.00.
 
Θεία Λειτουργία
 
* Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου εορτή του Γέροντος Συμεών του Θεοδόχου, Προστάτη των Ηλικιωμένων, θα τελεσθεί στο εκκλησάκι του Γηροκομείου «Άγιοι Πάντες» Θεία Λειτουργία και ώρα 7.30 -9.30 π.μ. υπέρ υγείας των ηλικιωμένων.
 
 
Διάφορες εκδηλώσεις
 
* Το βιβλίο του Γιάννη Σερβετά με τίτλο «Προσωπικό ημερολόγιο-Ανεκδοτολόγιο 2011» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 13.00 στον πολυχώρο Public (Ι. Κονταράτου και Ογλ), με την υποστήριξη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-Τοπικό Τμήμα Βόλου, το Public και τις εκδόσεις «Ιανός».
 
 
* Σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Χριστιανικής Στέγης «Ο Απ. Παύλος» (Αλεξάνδρας-Κ. Καρτάλη) θα πραγματοποιηθεί η τακτική μηνιαία ομιλία του θεολόγου Κων. Αθανασόπουλου, πρ. καθηγητή Παιδαγωγικής Ακαδημίας με θέμα «Εορταστικό-επίκαιρο». Είσοδος ελεύθερη για όλους.
 
* Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Τσιμεντοβιομηχανιών (ΤΕΑΠΕΤ) διοργανώνει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο κέντρο «Σουΐπας Παλλάς» στις Αλυκές.
 
* Ο Σύλλογος Μικρασιατών «Το Εγγλεζονήσι» θα κόψει την πίτα την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στη 1 μετά το μεσημέρι στο κέντρο «Λίμνη» στο Πολιτιστικό Αλσος Νέας Ιωνίας. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική, χορό και εκπλήξεις. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2421061498, 62554, 64783.
 
* Οι Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου θα κόψουν την πίτα την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 6.30 μμ στο ξενοδοχείο «Παρκ». Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο γιατρός Γιάννης Βαρδούλης.
 
 
* Η ΔΗ.Κ.ΕΝ.Α. το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 διοργανώνει εκδήλωση κοπής πίτας για τα τμήματα πολιτισμού (παραδοσιακών χορών, χορωδίας, θεατρικής ομάδας, φιλαρμονικής) και μαζικού αθλητισμού (παιδιών, νέων, ενηλίκων) στο κέντρο «ΚΟΚΚΙΝΟΣ CLUB» στη Νέα Αγχίαλο. Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική στο οποίο μπορούν να παραβρεθούν και δημότες.
 
 
* To ΚΑΠΗ Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας θα κόψει την πίτα σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στο ΚΑΠΗ Μυτιλήνης 10 π.μ. και στο ΚΑΠΗ Γλαφυρών στις 11 π.μ. Αύριο  Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου στο ΚΑΠΗ Τσιγάντε στις 10 π.μ. και στο κεντρικό ΚΑΠΗ στις 11 π.μ.
 
 
* Οι «Φίλοι της Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργοϋπηκόου» θα πραγματοποιήσουν κοπή πίτας και ετήσια γενική συνέλευση των μελών και φίλων την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως. Την πίτα έχει προσκληθεί να ευλογήσει ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος.
 
* Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ) διοργανώνει αποκριάτικη συνεστίαση το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Φίλια γη», που βρίσκεται στο δρόμο προς Άλλη Μεριά (πρώην La nuit). Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους και φίλους όπως προσέλθουν στην συνεστίαση. Κάρτες θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία του Συλλόγου.
 
 
 
Εκδρομές
 
* Ο Αθλητικός Οργανισμός Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού πραγματοποιεί τριήμερη εκδρομή 11, 12, 13 Φεβρουαρίου στο Μπόροβιτς της Βουλγαρίας. Κόστος 125 ευρώ το άτομο μαζί με τους φόρους και όλα τα έξοδα.
 
* Ο Φυσιολατρικός Ομιλος Βόλου ο «Παν» προγραμματίζει τις παρακάτω εξορμήσεις: την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου Υπάτη Λαμίας, ορεινή πεζοπορία, τηνΚυριακή 13 Φεβρουαρίου Ανατολικό Πήλιο πεζοπορική. Δηλώσεις και πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου, Σόλωνος 2 (Β-18), τηλ. 2421024290 κάθε εργάσιμη μέρα το πρωί 10.00-12.00 και τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής 6.00-8.00. Επίσης και στο κινητό του ομίλου 6976904236.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου