ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεστιβάλ τζαζ στον υπαίθριο χώρο του Τσαλαπάτα

φεστιβάλ-τζαζ-στον-υπαίθριο-χώρο-του-τ-751965

To Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο πολυχώρος Τσαλαπάτα συνδιοργανώνουν, για δεύτερη φορά, σήμερα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 20.30 φεστιβάλ τζαζ μουσικής, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ, στον Βόλο.

Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στον αυτοσχεδιασμό και στον πολυμορφικό ακουστικό ήχο της τζαζ. Μετά την περσινή επιτυχία, το φεστιβάλ φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός, δίνοντας στο κοινό του Βόλου τη δυνατότητα να απολαύσει σχήματα που καλύπτουν τον ευρύτερο χώρο της τζαζ σκηνής, από το κλασικό μέχρι το μελωδικό ακουστικό.

Συμμετέχουν τα σχήματα Vibesin Strings duet, Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος κιθάρα, Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου βιμπράφωνο – κρουστά. Το τρίο με Jazz Manouche ρεπερτόριο, με τους Norbert Bouche βιολί, Αλέξανδρο Κασαρτζή τσέλο, Δημήτρη Πολίτη κιθάρα και οι AuraStr που απαρτίζονται από τους Nέστορα Καποδίστρια κιθάρα, Γιάννη Γούσιο κιθάρα, Μάουρα Φερτεκλίδη τρομπέτα, Γιάννη Μπαλντή μπάσο, Κώστα Μέρο κρουστά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου