ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Cinema κάτω από τα αστέρια» στην πλατεία των Ανω Λεχωνίων

cinema-κάτω-από-τα-αστέρια-στην-πλατεία-τω-795232

Συνεχίζονται, με μεγάλη επιτυχία, οι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια, με προβολή πέντε εξαιρετικών και πολυβραβευμένων ταινιών, που έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και αυτό το καλοκαίρι, για δεύτερη χρονιά, οι Βολιώτες και οι επισκέπτες στην πόλη. Ο Δήμος Βόλου και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. προσκαλούν τους φίλους του πολισμού σε μία υπαίθρια γιορτή του σινεμά στην οποία θα προβληθούν σε επίπεδες οθόνες, που συνοδεύονται από τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ψηφιακού ήχου.

Απόψε, Τετάρτη 18 Ιουλίου, στην κεντρική πλατεία Ανω Λεχωνίων (Δημαρχείο), θα προβληθεί η ταινία «Darkest Hour» σε σκηνοθεσία του Τζο Ράιτ και πρωταγωνιστή το χαρισματικό και πολυβραβευμένο Γκάρι Ολντμαν. Αποτελεί ένα τυπικό ιστορικό δράμα βασισμένο στην ηρωική αντίσταση των Βρετανών και στις προσπάθειες των βρετανικών αρχών να διασώσουν τους στρατιώτες της χώρας οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στις γαλλικές ακτές, όταν τον Μάιο του 1940 οι Γερμανοί εισβάλλουν αιφνιδιαστικά στη Γαλλία.

Θα ακολουθήσουν οι εξής προβολές: Στις Αλυκές Βόλου, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου η ταινία «The Post». Στην Αγριά, την Παρασκευή 27 Ιουλίου η ταινία «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι». Στην Κριθαριά, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι».

Οι σπουδαίες ταινίες θα σταθούν η αφορμή να ανακαλύψουμε και πάλι σημαντικά σημεία της πόλης μας, φωτισμένα από τη δύναμη των εικόνων για όσους αγαπούν το σινεμά, και αναζητούν νέες αφορμές πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Ολες οι προβολές ξεκινούν στις 9.30 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-82870.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου