ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικοχορευτική –θεατρική παράσταση για τα 30 χρόνια του Συλλόγου «Το Εγγλεζονήσι»

μουσικοχορευτική-θεατρική-παράστα-808778

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας “Το Εγγλεζονήσι” ολοκληρώνει τον κύκλο εκδηλώσεων του για το Α’ εξάμηνο του 2018 με μια μουσικοχορευτική – θεατρική παράσταση την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 21.00 στο Ανοικτό Θέατρο Ν. Ιωνίας.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την συνεργασία και τη στήριξη του Περιφερειακού Διαμερίσματος Θεσσαλίας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων και της Δ/νσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Ο αφηγηματικός λόγος, πεζός και ποιητικός, εναρμονισμένος με τα μελωδικά μικρασιάτικα τραγούδια, που θα ερμηνεύσει η μικτή χορωδία ενηλίκων του Συλλόγου, με μαέστρο την κ. Στάσα Τζάλλα, τους εκφραστικούς χορούς, που θα αποδώσουν οι χορευτές ηλικίας 5 -90 ετών, με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλισσας Βιργινίας Χρήστου, συνδυασμένος με δρώμενα και θεατρική απόδοση από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Συλλόγου που παρουσίασε στη διάρκεια της 30χρονης πορείας του, θα συνθέσουν ένα χοροθέατρο που θα συγκινήσει και θα τέρψει τους θεατές.

Για τη δημιουργία της παράστασης δούλεψαν με πολλή αγάπη και μεράκι περί τα 100 άτομα επί σκηνής και αρκετά εκτός σκηνής, προκειμένου να προσφέρουν ένα ευχάριστο και συνάμα συγκινητικό θέαμα, που θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής όλων.

Αφηγητές: Ζέτα Ιωαννίδου, Γιάννης Παπανικολάου

Μουσικοί: Στέφανος Γεωργίου ( βιολί)

Ζήσης Γεωργαλιός ( κανονάκι)

Αντώνης Βούλγαρης ( λαούτο)

Φανή Μπαρμπή (τραγούδι, κρουστά)

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου