ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κινηματογραφικές προβολές

κινηματογραφικές-προβολές-49332

Με την ταινία «Το μέλλον» σε σκηνοθεσία Μία Χάνσεν – Λοβ, συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία (έναρξη 21:30) και τη Δευτέρα 23 Απριλίου στο Αχίλλειο στις 21:15 (έναρξη 21:30). Πρωταγωνιστούν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Αντρέ Μαρκόν, Ρομάν Κολίνκα, Σάρα Λε Πικάρτ, Σολάλ Φορτέ, Εντίθ Σκομπ

Η 35χρονη Μία Χάνσεν-Λοβ, στην πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία της, εγκαταλείπει το σύμπαν της νιότης και των προβλημάτων των συνομήλικών της για να αποτυπώσει το πνεύμα και τον ψυχισμό μίας πολύ μεγαλύτερης γυναίκας σε κρίση. Αργυρή Αρκτος Σκηνοθεσίας στο 66ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Η ταινία ακολουθεί την καθημερινότητα της Nathalie (Isabelle Huppert) καθηγήτρια της φιλοσοφίας, που αποτελείται από τους αγαπημένους της μαθητές, τα αγαπημένα της βιβλία από τους σύγχρονους φιλοσόφους, την καταθλιπτική και αγχωτική μητέρα της και τον 25 χρόνων συζυγικό της βίο με τα δύο παιδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου