ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναβάλλεται η εκδήλωση για τη μοναστηριακή διατροφή

αναβάλλεται-η-εκδήλωση-για-τη-μοναστη-102402

Παρατείνεται και θα λειτουργεί μέχρι το τέλος Απριλίου, καθώς ήταν αίτημα κοινού και κυρίως σχολικών μονάδων που δεν πρόλαβαν να την επισκεφθούν, η έκθεση «Γεύσεις Μαγνησίας» – Όψεις και μνήμες της διατροφής στη Μαγνησία.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Μουσείο της Πόλης, είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, η προβολή των προϊόντων της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς, και σκοπό να γίνουν ακόμη περισσότερο γνωστά στο κοινό του Βόλου, που δεν επισκέφθηκε το Μοναστήρι, στην Ανατολή της Αγιάς, που ως γνωστό υπάγεται στην Ι. Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Όμως λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, η εκδήλωση αναβάλλεται. Στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, στην Ανατολή Αγιάς, όπως μας ενημέρωσαν οι μοναχές έπεσε νέο χιόνι που ξεπερνά το μισό μέτρο. Οπότε οι μετακινήσεις από και προς την Ιερά Μονή δεν γίνονται.

Όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, με νεότερη ανακοίνωση θα γίνει ενημέρωση των φίλων του Μουσείου Πόλης, των φίλων της Ιεράς Μονής και όσων είχαν προγραμματίσει να παρευρεθούν στην ενδιαφέρουσα αυτή παράλληλη εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου