ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

εκδηλώσεις-416551

Εκθέσεις

Στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο» (β΄ όροφος) λειτουργεί η έκθεση της Νίτας Οικονόμου με θέμα: «Τέχνης παιχνιδίσματα». Διάρκεια έκθεσης: έως 20/11. Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00 και Σάββατο: 10.00 – 13.30.
 
Εργα του Κώστα Κομνηνού παρουσιάζονται στο πατάρι του βιβλιοπωλείου – καφενείου «Χάρτα» που βρίσκεται στην οδό Σκενδεράνη 16Α-Β. Ο συμπολίτης δημιουργός παρουσιάζει μια σειρά έργων μεικτής τεχνικής (ζωγραφική, γλυπτά, κατασκευές) που αποτελούν υλοποιήσεις των σκέψεων και των προβληματισμών του καλλιτέχνη των τελευταίων ετών. Η έκθεση, με τίτλο «αναζητώντας μορφή», θα διαρκέσει ως τις 18 Νοεμβρίου.
 
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας λειτουργεί η έκθεση με έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται η έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής με τίτλο «Φθινοπωρινοί Διάλογοι» , στην οποία συμμετέχουν Έλληνες και Ιταλοί καλλιτέχνες. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Νοεμβρίου.
 
H ομαδική έκθεση φωτογραφίας των φοιτητών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας λειτουργεί στην Αποθήκη Β του Τελωνείου Βόλου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό Τρίτη-Παρασκευή 12:00-20:00, ενώ θα παραμείνει κλειστή στις 17 Νοεμβρίου.
 
 
 
 
Εκδηλώσεις
 
Ο Ομιλος Ζόντα Βόλου διοργανώνει απογευματινή εκδήλωση αύριο Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Παρκ» με θέμα «Ο Αλμπέρ Καμύ και η ιδεολογία του». Ομιλήτρια είναι η Δρ. Τίτσα Καραπατή Παπαγιαννοπούλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Tο Λύκειο Ελληνίδων Βόλου και ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ» οργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Θεόδωρου Ι. Δεύτου «Σμύρνη, συγγνώμη», την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνογαλλικού Σχολείου (Σπυρίδη-Ρ. Φεραίου). Για τον συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Ελευθερία Μπουλαμάτση-Παναγιωτακοπούλου. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός και διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ, Σπύρος Μαβίδης. Συμμετέχει η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών «Ίωνες» με το μέλος της, Ίριδα Κουφογάζου, η οποία θα τραγουδήσει μικρασιάτικα τραγούδια, ενώ τμήμα της χορευτικής ομάδας του Λ.Ε.Β. θα χορέψει μικρασιάτικους χορούς.
 
Η Ενωση Παλαιών Προσκόπων Περιφέρειας Μαγνησίας και οι Ομάδες Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Βόλου, Νέας Ιωνίας και Αγριάς, προσκαλούν τον Οδηγικό και Προσκοπικό κόσμο της Μαγνησίας αλλά και τους φίλους της Προσκοπικής και Οδηγικής κίνησης, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου σε στιγμές περισυλλογής, τιμής και μνήμης, θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ όλων εκείνων των αδελφών Προσκόπων και Οδηγών, που δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή.
 
Αρχίζουν και για τη νέα πνευματική περίοδο και κάθε Σάββατο στις 7.15 μ.μ. στην αίθουσα της Λαϊκής Βιβλιοθήκης των Τριών Ιεραρχών (Δημητριάδος 180-Ογλ) οι συνάξεις μελέτης εκκλησιαστικών λειτουργικών κειμένων. Την εκδήλωση επιμελείται ο θεολόγος κ. Βασίλειος Κοτσμανίδης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ., το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Γηροκομείον Βόλου» θα πραγματοποιήσει απογευματινό στην αίθουσα της Λέσχης Βόλου «Εξωραϊστική», οι εισπράξεις του οποίου θα διατεθούν υπέρ του Γηροκομείου. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.
 
Απογευματινή εκδήλωση αφιερωμένη στον «Αλμπέρ Καμύ και την ιδεολογία του» διοργανώνει ο Ομιλος ΖΟΝΤΑ Βόλου αύριο Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Παρκ». Ομιλήτρια είναι η Δρ. Τίτσα Καραπατή-Παπαγιαννοπούλου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
 
 
Εκδρομές
 
Ο Εκδρομικός Ομιλος Βόλου «Νέα Ζωή» σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο Τικιντζή, προγραμματίζει τις κάτωθι εκδρομές: 21 Νοεμβρίου μονοήμερη εκδρομή για την Μονή Τιμίου Προδρόμου (Ανατολή) Αγιάς, 28 Νοεμβρίου μονοήμερη για Λιβάδι Ολύμπου-γύρος Ολύμπου, 12 Δεκεμβρίου μονοήμερη για την Παναγία Ξενιά (αρτοκλασία)-Αναύρα γεύμα. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ομίλου, Χατζηαργύρη 1 (γραφείο Α3) και στο πρακτορείο Πόπης Τικιντζή, Κύπρου 5Γ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Ομίλου 2421035915 και του πρακτορείου 2421046044.
 
Ο Φυσιολατρικός Ομιλος Βόλου ο «Παν» προγραμματίζει τις παρακάτω εξορμήσεις: Κυριακή 21 Νοεμβρίου δυτικό Πήλιο πεζοπορική Μηλιές-Μπούφα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου δυτικό Πήλιο πεζοπορική, Λεχώνια, Ανω Γατζέα, Κάτω Γατζέα, Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 4, 5, 6 Δεκεμβρίου Μιστράς Πελοπόννησου, πεζοπορική-περιηγητική. Δηλώσεις και πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου, Σόλωνος 2 (Β-18), τηλέφωνο 2421024290 κάθε εργάσιμη μέρα 10.00-12.00 και τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής 6.00-8.00. Επίσης στο κινητό του Ομίλου 6976904236.
 
 
Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Γυμνασίου Θηλέων Βόλου διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στο Bansko Βουλγαρίας στις 19, 20, 21 Νοεμβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής στο Τουριστικό Γραφείο «Let’s go»-Γκλαβάνη 36Α. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421033662.
 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Μακρυραχιωτών «Γεώργιος Κανισκέρης» διοργανώνει εκδρομή σε Φλώρινα-Πρέσπες-Καστοριά, στις 27 και 28 Νοεμβρίου. Η τιμή εισιτηρίου είναι 65 ευρώ και το τηλέφωνο επικοινωνίας 6974357852, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Οι κρατήσεις θέσεων γίνονται με εξόφληση και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου