ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικές συναντήσεις στο «Ελλη΄ς»

μουσικές-συναντήσεις-στο-ελλη΄ς-132140

Μουσική συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ στο «Ελλη’ς» με τους Ζαφείρη Κουκουσέλη στο πιάνο και στην επιμέλεια του προγράμματος και τον Κώστα Ζεμπίλα στο τραγούδι. Συμμετέχει η Ελλη Φανιά.

Ο Κώστας Ζεμπίλας έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής στο Τμήμα Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου με καθηγητές τους Νίκο Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη. Δραστηριοποιείται στον Βόλο εδώ και μία δεκαετία, έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς και με την αθηναϊκή ορχήστρα Έμμετρον. Έχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές και έχει πάρει μέρος σε πολλές συναυλίες τοπικά και πανελλαδικά.

Ο Ζαφείρης Κουκουσέλης έγραψε μουσική για θεατρικές παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, ενώ έργα του έχουν παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το Κουαρτέτο Πατρών, στο πλαίσιο διεθνούς φεστιβάλ. Η Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου του ανέθεσε τη σύνθεση του Ολυμπιακού ύμνου της πόλης, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 31 Ιουλίου 2004, στην τελετή Διανυκτέρευσης της Ολυμπιακής φλόγας στον Βόλο.

Το «ΕΛΛΗ’Σ» βρίσκεται στη διεύθυνση Γκλαβάνη 29, τηλ. 2421403042 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου