ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

εκδηλώσεις-416551

 Εκθέσεις

Στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο», (΄β όροφος) θα λειτουργήσει η έκθεση της Νίτας Οικονόμου με θέμα: «Τέχνης παιχνιδίσματα». Διάρκεια έκθεσης: έως 20/11. Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00 και Σάββατο: 10.00 – 13.30. 
 
 Στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας λειτουργεί η έκθεση με έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται η έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής με τίτλο «Φθινοπωρινοί Διάλογοι» , στην οποία συμμετέχουν Έλληνες και Ιταλοί καλλιτέχνες. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Νοεμβρίου και παρουσιάζει ενδιαφέρον διότι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι γνωστοί και αξιόλογοι στον χώρο τους. Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Albino Giovanni, Μάγδα Αστέρη, Cappanera Loretta, Guastamacchia Pasquale,Iaccheo Edoardo, Κασσαβέτη Κατερίνα, Laurelli Antonio, Παλαιολόγος Θεολόγου, Βασιλική Παπακώστα, Αγγελική Παπαγεωργίου, Κλειώ Παπαϊωάννου, Surina Ivan, Ιωάννα Τερλίδου, Valente Franco, Βίκυ Βλαχογιάννη και Βάσω Βούλγαρη.
 
Θέατρο
 
 
 Η Πειραματική Σκηνή παρουσιάζει την κοινωνικοπολιτική σάτιρα του Γεωργίου Σουρή «Οριστική διάλυσις»στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 9.00 μ.μ. Εισιτήρια για την παράσταση προπωλούνται στο ταμείο του Θεάτρου από τις 8.00 μ.μ. τις ημέρες των παραστάσεων. Τιμές εισιτηρίων: 15ευρώ και 10 ευρώ (μαθητικό, φοιτητικό). Δωρεάν είσοδος για 500 ανέργους της πόλης με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Οι παραστάσεις γίνονται σε συνεργασία με τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου.
 Εκδηλώσεις
 
 
Σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 7.15 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων της Λαϊκής Βιβλιοθήκης του Θρησκευτικοφιλολογικού Συλλόγου «Οι Τρεις Ιεράρχαι» (Δημητριάδος 180-Ογλ) θα τελεστεί Αγιασμός για την έναρξη των πνευματικών εκδηλώσεων της νέας περιόδου 2010-2011 από τον εφημέριο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου πρωτοπρεσβύτερου π. Θεόδωρου Μπατάκα, ο οποίος στην συνέχεια θα μιλήσει με θέμα «Εμπειρίες από το προσκύνημα στην Κριμαία τον παρελθόντα Ιούνιο» και θα προβληθεί η ταινία με τίτλο «Ο Αγιος Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως». Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
 
 Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 7 μμ στην αίθουσα της Χριστιανικής Στέγης «Ο Απ. Παύλος» (Αλεξάνδρας-Κ.Καρτάλη) θα τελεστεί Αγιασμός για την έναρξη της νέας πνευματικής περιόδου και θα μιλήσει ο κ. Κων. Αθανασόπουλος, Θεολόγος, πρ. καθηγητής Παιδαγωγικής Ακαδημίας με θέμα «Επί τω Κυρίω πέποιθα». Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
 Ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών ο «Νηρέας» Βόλου διοργανώνει συνεστίαση την
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στην παραδοσιακή ταβέρνα « Όπως Παλιά…» στην Πλατεία Αγίου Ονουφρίου με ζωντανή μουσική. Θα υπάρχουν αρνί στη σούβλα με κοκορέτσι κ.ά. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 24 210 / 48 705 ή 6989 857285 (Βουγάς), 24 210 / 71 281 (Σαββίδης).
 
 Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Νέας Ιωνίας καλεί τα μέλη του, στελέχη, οδηγούς και γονείς αύριο Κυριακή 31 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας για την έναρξη της Οδηγικής χρονιάς. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί αγιασμός στην Εστία των Οδηγών, Εθνικών Αγώνων 1 και Αμασείας στην Νέα Ιωνία.
 
 
 Την Μητρόπολη Δημητριάδος επισκέπτεται ο Ιερομόναχος π. Παύλος από την Ι. Μονή Σινά
προσκεκλημένος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, σήμερα και αύριο. Συγκεκριμένα ο π. Παύλος σήμερα θα τελέσει Εσπερινό και Αρτοκλασία στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στην Πάου Αργαλαστής και αμέσως μετά θα μιλήσει στους παρευρισκομένους με θέμα «Η απλότητα ως αρετή». Αύριο Κυριακή, ο π. Παύλος θα πλαισιώσει τον Σεβασμιώτατο κ. Ιγνάτιο στην Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων προστατών των πολυτέκνων οικογενειών, Τερεντίου, Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους. Κατά την Θεία Λειτουργία ο π. Παύλος θα κηρύξει τον θείο λόγο αναφερόμενος στον ιερό θεσμό της οικογένειας.
 
Εκδρομές
 
 Ο Εκδρομικός Ομιλος Βόλου «Νέα Ζωή» σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο Τικιντζή, προγραμματίζει τις κάτωθι εκδρομές: 21 Νοεμβρίου μονοήμερη εκδρομή για την Μονή Τιμίου Προδρόμου (Ανατολή) Αγιάς, 28 Νοεμβρίου μονοήμερη για Λιβάδι Ολύμπου-γύρος Ολύμπου, 12 Δεκεμβρίου μονοήμερη για την Παναγία Ξενιά (αρτοκλασία)-Αναύρα γεύμα. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ομίλου, Χατζηαργύρη 1 (γραφείο Α3) και στο πρακτορείο Πόπης Τικιντζή, Κύπρου 5Γ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Ομίλου 2421035915 και του πρακτορείου 2421046044.
 
 Ο Φυσιολατρικός Ομιλος Βόλου ο «Παν» προγραμματίζει τις παρακάτω εξορμήσεις: Κυριακή 31 Οκτωβρίου βόρειο Πήλιο, πεζοπορική, Κυριακή 7 Νοεμβρίου Κάτω Ολυμπος ορεινή πεζοπορία, Κυριακή 14 Νοεμβρίου Σαρακηνός Μαγνησίας, εθελοντική δενδροφύτευση με την συνεργασία του Δασαρχείου Βόλου, Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 4, 5, 6 Δεκεμβρίου Μιστράς Πελοπόννησου, πεζοπορική-περιηγητική. Δηλώσεις και πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου, Σόλωνος 2 (Β-18), τηλέφωνο 2421024290 κάθε εργάσιμη μέρα 10.00-12.00 και τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής 6.00-8.00. Επίσης στο κινητό του Ομίλου 6976904236.
 
 
 Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Γυμνασίου Θηλέων Βόλου διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στο Bansko Βουλγαρίας στις 19, 20, 21 Νοεμβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής στο Τουριστικό Γραφείο «Let’s go»-Γκλαβάνη 36Α. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421033662.
 
 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου