ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εορταγορά στο αρχοντικό Ζαφειρίου

εορταγορά-στο-αρχοντικό-ζαφειρίου-208146

Χριστουγεννιάτικο Bazaar με ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις 10.30 πμ έως 19.00, στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, με πρωτοβουλία του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός». Στην εορταγορά θα διατίθενται ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, μικροδωράκια και στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Το εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός», για ακόμη μια φορά εργάστηκε με πολύ μεράκι για τη συγκεκριμένη ημέρα. Για αρκετό διάστημα, υπό την καθοδήγηση της κ. Αννε Σαββίδη, οι εθελόντριες του εικαστικού εργαστηρίου έφτιαξαν όλα τα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που θα παρουσιαστούν, με μεράκι και πολλή αγάπη. Μοναδικά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, πρωτότυπα καδράκια με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, άγγελοι , δεντράκια, στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα, κοσμήματα, θα κερδίσουν, για μια ακόμη φορά, τις εντυπώσεις, ενώ οι τιμές θα είναι ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν λαχταριστά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, που παρασκευάζονται με αγνά υλικά και παραδοσιακό τρόπο, από τον συνεταιρισμό γυναικών το «Ρόδι», ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και όχι μόνο. Επίσης θα παρουσιαστούν καλαίσθητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από τον συνεταιρισμό ΑΜΕΑ «Ηλιοτρόπιο».

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον καφέ ή το τσάι τους στον χώρο του Αρχοντικού και να γευτούν διάφορα εδέσματα, παρασκευασμένα από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Tα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις, θα διατίθενται για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας «τα οποία δίνουμε ανά τακτά διαστήματα, με διακριτικότητα και σεβασμό σε οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες δοκιμάζονται στις μέρες που ζούμε», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου