Προβολή ντοκιμαντέρ στο «Αχίλλειον»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-11-25, 14:03:36
Προβολή ντοκιμαντέρ στο «Αχίλλειον»

Προβολή ντοκιμαντέρ πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 19.30 στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», στον Βόλο. Το μοντέλο του βασικού εισοδήματος παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ του Christian Tod, «Free Lunch Society» την πρώτη διεθνή κινηματογραφική ταινία για αυτό το θέμα. H ταινία μας ταξιδεύει από τα κοιτάσματα πετρελαίου της Αλάσκας μέχρι τις κοιλάδες του Καναδά, και από το κέντρο αποφάσεων της Ουάσιγκτον μέχρι τις στέπες της Ναμίμπια, εξετάζοντας ένα από τα πιο επίκαιρα και κρίσιμα ερωτήματα της εποχής μας.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Μιχάλη Ζουμπουλάκη, Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και τον κ. Γιώργο Σταμπουλή, Επίκουρο Καθηγητή του ιδίου Τμήματος.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται με ελληνικούς υπότιτλους.

Με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ» Free Lunch Society», το CineDoc, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, προσφέρει τρία αντίτυπα του βιβλίου «Μιλώντας στην κόρη μου για την οικονομία» του Γιάνη Βαρουφάκη. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να μπουν στην κλήρωση, πρέπει να στείλουν e-mail με το ονοματεπώνυμό τους και τον τίτλο του βιβλίου στο info@cinedoc.gr

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 12.00 και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=