Διήμερο οδοιπορικό στο βουνό των Κενταύρων

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-06, 19:17:13
Διήμερο οδοιπορικό στο βουνό των Κενταύρων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλέας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου διοργανώνουν το «οδοιπορικό στο βουνό των Κενταύρων»

Στις κορυφές του πανέμορφου Πηλίου οι οδοιπόροι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τις  έντονες εναλλαγές του τοπίου που φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία βιότοπων οξιές, βαλανιδιές, λεύκες και τα έλατα κυριαρχούν στο μεγαλύτερο μέρος του βουνού. Ανάμεσά τους εκατοντάδες αυτοφυή φυτά και βότανα φαρμακευτικής και θεραπευτικής αξίας

Για όσους ενδιαφέρονται η συγκέντρωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα του Σάββατου 8 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του  Αγίου Γεωργίου. Θα ακολουθήσει  μετάβαση - διανυκτέρευση στο καταφύγιο.

Την Κυριακή 9 Ιουλίου και ώρα 8  το πρωί θα γίνει μια δεύτερη συγκέντρωση  στην πλατεία του χωριού, για όσους δεν μπόρεσαν το Σάββατο να έλθουν και  αμέσως μετά  θα ανηφορίσουν  για το καταφύγιο για να συναντηθούν με τους υπολοίπους και να ξεκινήσουν τη βόλτα τους  στο δάσος από εμπείρους περιηγητές. Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει κανείς να χάσει. Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6973215361 Δ. Ραμματάς , 6977252201 Σ. Βιδούρης.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=