ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ο κύριος Αλφάλφα» από τη «Θρυαλλίδα» στην Αλλη Μεριά

ο-κύριος-αλφάλφα-από-τη-θρυαλλίδα-417534

Μετά τις οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία της περιοχής, η Θεατρική Ομάδα Βόλου Θρυαλλίδα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άλλης Μεριάς παρουσιάζει το παραμύθι της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου (Sadahzinia) «Ο κύριος Αλφάλφα», σε θεατρική διασκευή για μικρά και μεγάλα παιδιά, σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου στις 21:30, στην Πλατεία Κυλινδρά στην Άλλη Μεριά, και με είσοδο ελεύθερη.

«Ο κύριος Αλφάλφα» κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Καστανιώτη το 2002 και πρόκειται για ένα παραμύθι με αρκετό χιούμορ, καταπληκτικές εικόνες και πολλά μηνύματα, που πραγματεύεται τις διάφορες ανθρώπινες ιδιαιτερότητες.

Στην παράσταση παίζουν τα μέλη της Θρυαλλίδας: Έλλη Σκοπελίτη, Ελευθερία Σαββάκη, Φάνης Αλεξανδρής, Άννα Μήτσιου, Αλεξάνδρα Δροσίνη, Διονύσης Μπάλλας, Κωνσταντίνα Νασιώκα, Γιάννης Παλιανόπουλος, Θοδωρής Γιαζιτζάκης, Μαρία Κάρλου.

Διασκευή – στίχοι: Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, Φάνης Αλεξανδρής, Σοφία Μανούσου, μουσική Απόστολος Μόσιος, χορογραφίες – κίνηση Νικολέτα Δεφαράνα, σκηνικά -κοστούμια Μαρία Κάρλου, Σοφία Μανούσου, μακέτα αφίσας Πέτρος Μπουλούμπασης.

Φαντάσου να μιλάς μόνο με λέξεις από «άλφα»! Αδύνατον; Κι όμως, ο Αλφάλφα μπορεί! Όχι μόνο μπορεί, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Όλα όσα θέλει να πει, να πιει, να φάει, ακόμα και το όνομα της γυναίκας του, πρέπει να αρχίζουν από «άλφα». Κάθε βράδυ κάνει ασκήσεις, μήπως καταφέρει να πει κι άλλες λέξεις. Αποκλείεται! Όμως, καμιά φορά σημασία έχει ο τρόπος που λες κάποιες λέξεις και αν τελικά σου ταιριάζουν. Ο Αλφάλφα είναι ένας αλλόκοτος ακροβάτης, αστείος και ανασφαλής. Μέσα στο τσίρκο θα γνωρίσει πολλούς και θα ακούσει διάφορα. Μέχρι τελικά να καταλάβει ότι δεν είναι κι άσχημα να είσαι διαφορετικός.

Η παράσταση εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων «Κυλινδράς 2017», οι οποίες πραγματοποιούνται με χορηγό επικοινωνίας τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου