ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπαζάρ βιβλίου στο αρχοντικό Ζαφειρίου

μπαζάρ-βιβλίου-στο-αρχοντικό-ζαφειρί-434126

Το Αρχοντικό Ζαφειρίου ανοίγει και πάλι για να φιλοξενήσει το 6ο Bazaar βιβλίου, που πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 11 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Τη διοργάνωση ανέλαβε το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης « ΙΩΛΚΟΣ» σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιωλκού. Όσοι επισκεφθούν το Bazaar βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία όλων των ειδών, όπως τα γνωστότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κοινωνικά, ιστορικά, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά βιβλία κ.ά. σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στην επιτυχία του σκοπού για τον οποίο πραγματοποιείται.

Τα βιβλία τα οποία θα εκτεθούν στο Bazaar προέρχονται από προσφορές δημοτών, φίλων και εκδοτικών οργανισμών, ενώ θα διατεθούν προς πώληση με ένα συμβολικό ποσό, 1 έως 5 ευρώ στους ενδιαφερόμενους.

Τα έσοδα τα οποία θα προκύψουν από το Bazaar θα διατεθούν σε τρόφιμα, στις άπορες οικογένειες της περιοχής και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μια μικρή βοήθεια σε αυτές τις οικογένειες.

Παράλληλα με την έκθεση βιβλίου το πρωί και συγκεκριμένα στις 11 η ώρα θα βρίσκεται στο χώρο του Bazaar ο συγγραφέας και εκπαιδευτικός Διονύσης Λεϊμονής, ο οποίος θα υλοποιήσει ένα εκπαιδευτικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους, με τίτλο «Παιχνίδια γραφής με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή». Θα ακολουθήσει πρόγραμμα εκπαίδευσης των παιδιών στα ανθρώπινα δικαιώματα, ηλικίας 9 έως 12 ετών, από τη Νικολέτα Τσαμανδούρα, κοινωνική λειτουργό MSC, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στα Ανθρώπινα Δικαιώματα από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν το καφέ τους ή το αναψυκτικό τους, συνοδεία γλυκισμάτων στην υπέροχη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου