ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικά σχήματα σε δράση

μουσικά-σχήματα-σε-δράση-657993

Οι Diminuita le petit Big band και οι Brandy Σουαρέ εμφανίζονται σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή του Lab art με gypsy jazz διασκευές και χορό. Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, οι εμφανίσεις ξεκινούν στις 10 μ.μ.

Ενα από τα πρώτα σχήματα που ξεκίνησαν να παίζουν gypsy jazz στην Ελλάδα από το 2007, οι «Diminuita», έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους , «a-rhythmology» το 2011 και «Μani Sessions» το 2014. Οι μουσικοί που απαρτίζουν το γκρουπ είναι οι: Δημήτρης Παντελιάς, άλτο – σοπράνο σαξόφωνο, Αλέξανδρος Θεοδωρακόπουλος, βαρύτονο σαξόφωνο, Γιώργος Κωνσταντίνου, κοντραμπάσο, Γιώργος Ποταμιάνος, τύμπανα, Μαρία Αυλητή, φωνητικά, Εφη Σαράντη, ρυθμική κιθάρα και Γιώργος Παπαδογιάννης, κιθάρα, ενορχήστρωση.

Οι Brandy Σουαρέ δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012 από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τους Πάνο Μουζουράκη, Boogie Belgique, Penny & The Swingin’ Cats, Μαρίζα Ρίζου, Wedding Singers, Μαριέττα Φαφούτη, Opera Chaotique και άλλους, ενώ παράλληλα, με το τραγούδι τους “Η ποδηλάτισσα”, η ΕΡΤ τους επέλεξε στις 23 καλύτερες μπάντες του πανελλήνιου διαγωνισμού της YourBand@ΕΡΤ .

Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ισορροπώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν.

Οι Brandy Σουαρέ είναι οι: Σοφία Νάσσιου, τραγούδι, Δημήτρης Νάσσιος, κιθάρες, τραγούδι, Θανάσης Γατής, σαξόφωνο, κλαρινέτο, Κώστας Χαλάτσης, μπάσο, Αγγελος Τσιριγωτάκης, τύμπανα.

Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση 7 ευρώ και στο ταμείο 9 ευρώ. Προπώληση πραγματοποιείται στο Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ. Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Tender Bar (Ογλ 35), Bruno Coffee Stores (Δημητριάδη με Τοπάλη), Illusion RT (Τ. Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου) και Classic (Ερμού 187). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421 40 3454, ώρες καταστημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου