ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία της Μαρίας Θωίδου στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου

συναυλία-της-μαρίας-θωίδου-στο-μουσεί-786152

«Της αγάπης το μετάξι» είναι ο τίτλος συναυλίας με τραγούδια της Μαρίας Θωίδου, που θα πραγματοποιηθεί στο «Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου», στη Γατζέα, αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ.

Στη συναυλία συμμετέχουν: Μαρία Θωίδου φωνή, Ηλέκτρα Μηλιάδου τσέλο, φωνή, Μαργαρίτα Λιτητάρη κιθάρα, λαούτο, φωνή και η Κυριακή Δούδη με αφηγήσεις. Η Μαρία Θωίδου, τραγουδίστρια, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, σπούδασε πιάνο και κλασσικό τραγούδι στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης, στην Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας και στην Ακαδημία Μουσικής και Θεάτρου της Λειψίας. Εχει ασχοληθεί με τον αυτοσχεδιασμό, τη σύγχρονη και την κλασική μουσική, τα απλά και τα δύσκολα τραγούδια… Εχει κυκλοφορήσει 4 προσωπικές της δουλειές σε στίχο και μουσική και έχει συνεργαστεί σε πλήθος άλλων ηχογραφήσεων και συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με σημαντικούς μουσικούς: (Θύμιος Ατζακάς, Goran Bregovic, Β.Semirani, H.Chisholm, Efren Lopez και πολλούς άλλους).

Από το 2005 εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ως υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων των φοιτητών (μέλος ΕΕΠ). Συμμετέχει στο διεθνές φεστιβάλ του Μουσικού Χωριού στον Αγιο Λαυρέντιο Πηλίου συντονίζοντας εργαστήρια φωνητικής εξερεύνησης και μουσικοπαιδαγωγικής δράσης και είναι συντονίστρια εργαστηρίου φωνητικής έκφρασης.

Είναι μέλος του τρίο «Τα τραγούδια που ζήσαμε» (Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Μάκης Αϊβάζογλου) και συνεργάτης του σχήματος Drasta (Νίκος Ψοφογιώργος, Αγαμέμνων Μάρδας, Φίλιππος Κωσταβέλης, Ελσα Μουρατίδου, James Willy). Συνεργάζεται επίσης ως ντουέτο με τον Κώστα Ράπτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου