ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Volume festival by the sea στη Νέα Αγχίαλο

το-volume-festival-by-the-sea-στη-νέα-αγχίαλο-821521

To πιο δυνατό συναυλιακό γεγονός της κεντρικής Ελλάδας είναι το Volume festival by the sea που πραγματοποιείται την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουλίου στη Νέα Αγχίαλο με τη συμμετοχή γνωστών σχημάτων όπως οι: Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας, Λεωνίδας Μπαλάφας και άλλοι. Το Volume festival summer edition πραγματοποιείται στο ανοικτό πολιτιστικό κέντρο «Nίκος Σαρμάνης» στον παραθαλάσσιο χώρο της Γιορτής Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, μόλις 10 λεπτά από το Βόλο.

Το Volume Festival μεταφέρεται λίγο έξω από το Βόλο σε ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χώρο για μια καλοκαιρινή εκδοχή του θεσμού και δίνει το σύνθημα για μια αναγκαία εκτόνωση μετά μουσικής.

Mετά από πέντε συναπτά έτη παρουσίας στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας ως το μεγαλύτερο εναλλακτικό μουσικό φεστιβάλ (κλειστού χώρου) στην επαρχία, το Volume festival φοράει τα γυαλιά ηλίου και πάει …παραλία.

Εχοντας ήδη προσκαλέσει ονόματα όπως Last Drive, Μόνικα, Tiger Lillies, Red Snapper, Imam Baildi, Παύλος Παυλίδης, Dub Pistols, Planet of Zeus, Cayetano, Burger Project με Ματούλα Zαμάνη, 63 High, Βig Nose Attack, Radical Guru, the Speakeasies swing band, Keep Shelly in Athens και άλλους, φέτος το καλοκαίρι η έμφαση είναι πλήρως στον ελληνικό ήχο.

Με ένα lineup που παρουσιάζει τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής στο κέντρο του χάρτη της χώρας με ένα ενιαίο προσιτό εισιτήριο, αναμένεται να αποτελέσει το απόλυτο συναυλιακό προορισμό και μια εμπειρία έκπληξη για όλους.

Το διήμερο Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουλίου, τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας σκηνής ενώνουν της δυνάμεις τους για ένα δυνατό διήμερο μπροστά στη θάλασσα.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου εμφανίζονται οι Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Band Fatale και de Luar.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου σειρά έχουν οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Aton.Ality και Battuta.

Τα μεγαλύτερα ονόματα, μαζί επί σκηνής σε ένα διήμερο «φωτιά». Oι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 κάθε ημέρα και οι συναυλίες ξεκινούν από τις 20:30 και συνεχίζονται μέχρι αργά.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 39.269218, 22.816785.

Οι τιμές εισιτηρίων στην προπώληση ημέρας είναι : 11 ευρώ (limited 300) / 13 ευρώ και στο ταμείο: 15 ευρώ. Το εισιτήριο διήμερου είναι 22 ευρώ (limited) / 24 ευρώ.

Η προπώληση ξεκίνησε και οι διοργανωτές προτρέπουν τους φίλους του φεστιβάλ να προμηθευτούν πρώτοι τα εκπτωτικά εισιτήρια με 11 ευρώ ανά ημέρα.

Σημεία προπώλησης είναι όλα τα καταστήματα Public και Seven spots σε όλη την Ελλάδα. Επίσης τα καταστήματα : Picobello Pizza Restaurant – Κασσαβέτη 28 (Nέα Αγχίαλος), Bruno coffee store, Δημητριάδος και Toπάλη (Bόλος), Public store, Ογλ με Κονταράτου (Bόλος),

Seven Spots (και τα τρία στο Βόλο), Snuff Tobacco store, Κουμουνδούρου 1 & Φιλελλήνων 53 (Λάρισα), Classic, Ερμού 187 (Bόλος), Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β (Bόλος), Παιδεία βιβλιοπωλείο, Μεγ. Αλεξάνδρου 6 (Λάρισα), Χρώματα Μπαντέκας, Αγ. Αθανασίου 8 (Βελεστίνο), Ti Ωρα; cafe Μυρμιδόνων 1, πλατεία (Αλμυρός). Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το [email protected], https://www.facebook.com/events/530314590493540/ και τηλεφωνικά στο 2421403454 και 6972205007. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου