ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ηρθε το Circo Acquatico

ηρθε-το-circo-acquatico-829791

Στο Βόλο βρίσκεται από σήμερα το Circo Acquatico, η παράσταση που έσπασε κάθε ρεκόρ στην Ευρώπη και θα «φιλοξενηθεί» έως και τις 26 Ιουνίου στο Πεδίο του Αρεως, δίπλα από το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, αντί του Πανθεσσαλικού όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, λόγω αλλαγής της τελευταίας στιγμής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιούνται δύο παραστάσεις κάθε μέρα στις 19.00 και στις 21.15.

Το Circo Acquatico γεννήθηκε ως Ευρωπαϊκή απάντηση στο Cirque Du Soleil και αποτελεί το πρώτο μεγάλο θαλάσσιο show που παρουσιάζεται σε ένα κυκλικό θέατρο-ενυδρείο με περισσότερα από 50.000 λίτρα νερού, με εκπληκτικούς καλλιτέχνες που θίγει θέματα κοινωνικού περιεχομένου, όπως ο σεβασμός προς τη θάλασσα και τη φύση, που μέσα σε μόλις τρία χρόνια απέκτησε πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές σε Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Ρουμανία, Γερμανία και Αυστρία.

Φωτισμός, ήχος, μουσική, ηθοποιία, σκηνογραφία, μακιγιάζ και κουστούμια ενώνονται για να δημιουργήσουν μια σύγχρονη κι ελκυστική παράσταση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης 10 θεάματα υψηλού τεχνικού επιπέδου όπως και 50 καλλιτέχνες με έναν κοινό παρονομαστή: την αφοσίωση στην τέχνη τους χάρη στην οποια προσφέρουν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μοναδικότητα σε ολόκληρη την παράσταση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου