Οδοιπορικό στο βουνό των Κενταύρων

Τελευταία ενημέρωση: 2016-06-08, 11:53:48
Οδοιπορικό στο βουνό των Κενταύρων

O Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλέας «Ο Κένταυρος», πιστός στην παράδοσή του, διοργανώνει και φέτος με αφορμή το θερινό ηλιοστάσιο το οδοιπορικό στις κορυφές του πανέμορφου-και αυτή την εποχή- Πηλίου στις 12 Ιουνίου.

Την Κυριακή το πρωί κατά τις 9, οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στην πλατεία του χωριού για να ξεκινήσουν την περπλάνησή τους στο καταπράσινο βουνό με προορισμό το καταφύγιο.

Μια δίωρη διαδρομή μέσα στο βουνό για να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου με τις γάργαρες πήγες, και το κρυστάλλινο νερό τους.

Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 2,5 ώρες με επιστροφή στο καταφύγιο όπου ο σύλλογος θα προσφέρει κέρασμα στους συμμετέχοντες.

Το Δ.Σ. του «Κενταύρου» προτρέπει τους φίλους του περπατήματος να ακολουθήσουν αυτό τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και να γνωρίσουν από κοντά και τις άλλες ομορφιές που κρύβει το μοναδικό βουνό των Κενταύρων.

«Να περπατήσουν σε ξεχασμένα μονοπάτια, να ανταμώσουν αφήναν στο χρόνο καμίνια των παλιών καρβουνάδων, να δροσιστούν σε βουνίσιες παγωμένες πηγές, να διαβούν παραδοσιακά καλντερίμια» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 6977252201 - 6973215361.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=