ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Βαφτιστικός» από τη Βολιώτικη Χορωδία

βαφτιστικός-από-τη-βολιώτικη-χορωδ-844470

Την 1 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου η οπερέτα του Θ. Σακελλαρίδη

Η Βολιώτικη Χορωδία, ανταποκρινόμενη στο αίτημα εκατοντάδων συμπολιτών, που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Μαρτίου, παρουσιάζει και πάλι την πιο δημοφιλή ελληνική οπερέτα, τον «Βαφτιστικό» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, σε μία και μοναδική παράσταση την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ., στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Αυτό το έργο επέλεξε να παρουσιάσει φέτος η Βολιώτικη Χορωδία, ελπίζοντας ότι θα εμποτίσει με λίγη από την δροσιά και την χαρά του τους θεατές, που τόση ανάγκη έχουν από ενέσεις αισιοδοξίας. Και για την επιλογή οι διοργανωτές αισθάνονται ήδη δικαιωμένοι, καθώς οι τρεις παραστάσεις που έδωσαν στις αρχές Μαρτίου ικανοποίησαν απόλυτα το κοινό που γέμισε ασφυκτικά και τις τρεις βραδιές το θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας.

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ευάγγελου Κακάλια, με την συμμετοχή ολόκληρης της Βολιώτικης Χορωδίας και διακεκριμένων καλλιτεχνών.

Τραγουδούν και παίζουν: Βιβίκα: Κατερίνα Αποστολοπούλου, Κική: Τζένη Χατζηδήμου, Ζαχαρούλης: Θωμάς Σκοτίδας, Πέτρος Χαρμίδης: Ιορδάνης Παπάζογλου, Συνταγματάρχης: Ευάγγελος Κακάλιας, Μάρκος Κορτάσης: Γιάννης Φελεσάκης, Αρχιτέκτων Μαρτής: Γαβριήλ Μουσκής.

Στο πιάνο η Νεκταρία Παπαδημητρίου. Μουσική διεύθυνση και διδασκαλία Χορωδίας Στάσα Τζάλλα. Χορογραφίες: Βάσω Τηλιοπούλου με την Σχολή Χορού Chorus Line.

Προπώληση καρτών εισόδου από τους χορωδούς και από συγκεκριμένα σημεία που θα ανακοινωθούν σύντομα. Η τιμή είναι 10 ευρώ και 8 ευρώ για πολύτεκνους, τρίτεκνους, ανέργους και φοιτητές. Πώληση στο ταμείο του θεάτρου, δύο ώρες πριν την έναρξη, με ενιαία τιμή εισόδου 12 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου