ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτιστικό παζάρι στην Αλλη Μεριά

πολιτιστικό-παζάρι-στην-αλλη-μεριά-10681

Ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους με φόντο τη φετινή γιορτή λουλουδιών

Πολιτιστικό παζάρι διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλλης Μεριάς από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως τις 8 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείο στο κέντρο της Αλλης Μεριάς, στο πλαίσιο της φετινής Γιορτής Λουλουδιών. Το Πολιτιστικό Παζάρι 2016 θα περιλαμβάνει: περίπτερα μικροπωλητών με χειροποίητες και άλλες δημιουργίες, εργαστήρια – workshop, δραστηριότητες για παιδιά και πολλές εκπλήξεις.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 20:00 θα παρουσιαστούν «Οι πυλώνες της υγείας: διατροφή, άσκηση και τρόπος σκέψης» με τον Ευριπίδη Σιούρα, Ηλεκτροβελονιστή.

Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 11:00 π.μ σειρά έχει «Τσάκρα – Ρέικι – Γίογκα» βιωματικό εργαστήριο με τους Δέσποινα Τριανταφυλλίδου και Ελενα Πισαρένκο. Επίσης το Σάββατο 7 Μαΐου στις 12:30π.μ θα πραγματοποιηθεί «Συνδεσιμότητα» Βιωματικό εργαστήριο ζωγραφικής με την εικαστικό Ερρικα Γκουτενσβάγκερ.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για παιδιά, την Κυριακή 8 Μαΐου στις 11:30 π.μ. προγραμματίζεται «Κολάζ με υφάσματα» παιδικό δημιουργικό εργαστήριο με την Σοφία Βετούλη και τον Σύλλογο Γονέων Αλλης Μεριάς και στις 18:30 πρωτάθλημα Subbuteo για τα παιδιά. Την Κυριακή 8 Μαΐου στις 11:00 π.μ. προγραμματίζεται πρωτάθλημα τάβλι.

Στο χώρο του Δημοτικού Παρκινγκ θα υπάρχουν επαγγελματίες με μεγάλα περίπτερα γεμάτα λουλούδια όπως και κάθε χρόνο (από 29/4 έως 8/5).

Ωρες λειτουργίαςτου Πολιτιστικού Παζαριού από 10.00 π.μ έως 10.00 μ.μ

Η είσοδος στο πολιτιστικό παζάρι και στα σεμινάρια είναι ελεύθερη.

Αρωγοί του πολιτιστικού παζαριού είναι το τοπικό συμβούλιο Αλλης Μεριάς και ο δήμος Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου