ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καρναβαλικό πάρτι στο… Volonaki

καρναβαλικό-πάρτι-στο-volonaki-70633

«Σφύριξα και έληξες» σήμερα στο Novel – Street party με Entra, Gala, Grooove, Novel, Grappa

Το Καρναβαλικό πάρτι ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή, στο Novel με πολύ τρέλα, σφυρίχτρες και χορό μέχρι το πρωί. Το Independance Studio – Volos παίζει μπάλα στην καρδιά της πόλης… Σφυρίχτρες, σορτσάκια, τραυματίες, διαιτητές, μπασκεμπολίστες, τεννίστες, δρομείς και ό,τι άλλο σκαρφιστεί ο νους, είναι ευπρόσδεκτο στην πιο τρελή βραδιά του καρναβαλιού.

Ο DJ Estelio «El Social» θα κοουτσάρει την ομάδα με latin και mainstream μουσικές, οι παίχτες του Independance θα παραταχθούν στο γήπεδο και μόλις ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη, τα πόδια θα πάρουν φωτιά! Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξουν οι φίλαθλοι της ομάδας οι οποίοι θα παρευρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν και να εμψυχώσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Με τρέλα και διάθεση στα ύψη, οι πολίτες καλούνται να συμμετέχουν σε μια βραδιά μαραθώνιο.

Μεθαύριο, Κυριακή 13/3 το κέντρο της πόλης του Βόλου ξεφαντώνει στους ρυθμούς του καρναβαλιού και το κέφι κορυφώνεται τις απογευματινές ώρες, καθώς μικροί και μεγάλοι χορευτές θα δώσουν παλμό στη βραδιά.

Μετά τις 19.30, ο δήμος Βόλου σε συνεργασία με τα café-bar του κέντρου (Entra, Gala, Grooove, Novel, Grappa) και τη σχολή χορού IndepenDance Studio θα εκτινάξουν στα ύψη την καρναβαλική μας διάθεση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορευτικά shows από δασκάλους και μαθητές της σχολής ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμό στολής και πολλά ακόμη δρώμενα.

Στα dexx θα βρίσκεται ο Dj Estelio «El Social» με latin και mainstream μουσικές καιστο μικρόφωνο ο Αναστάσης Χριστοφιλόπουλος για μίατρελή καρναβαλική παρουσίαση.

Προσκεκλημένοι μικροί και μεγάλοι με τις στολές τους, το πιο ζεστό τους χαμόγελο για ένα τρελό καρναβαλικό απόγευμα στην καρδιά της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου