ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρικό της Μάρως Αισώπου

θεατρικό-της-μάρως-αισώπου-94511

Παρουσιάζει η Θρυαλλίδα για οικογένειες, μικρούς και μεγάλους στο Πολιτιστικό Κέντρο

Συνεχίζονται από τη Θρυαλλίδα οι οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία της περιοχής μας με τη «Σάρα τη σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια», ένα έργο της Βολιώτισσας Μάρως Αισώπου.

Οι παραστάσεις για τους μαθητές θα δοθούν πρωινές ώρες και κατόπιν κράτησης (περιορισμένος πλέον αριθμός) στις 23, 24, 25 και 29 Φεβρουαρίου στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας.

Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 19:00 και μια απογευματινή παράσταση για οικογένειες, μικρά και… μεγαλύτερα παιδιά με τιμή γενικής εισόδου 2 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο που πραγματεύεται την διαφορετικότητα μέσα από την ιστορία της Σάρας, μιας σαρανταποδαρούσας η οποία όμως έχει 39 πόδια και όνειρό της είναι να καταφέρει να λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό χορού. Στην προσπάθειά της αυτή πιστός συμπαραστάτης ο Άρης το σκαθάρι, που θα κάνει τα πάντα, ώστε η Σάρα να μην στερηθεί τίποτα και να μπορέσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Μέσα από το έργο περνάνε μηνύματα για τα παιδιά που έχουν να κάνουν με την διαφορετικότητα, την αγάπη, την επιμονή, την αλληλεγγύη.

Στην παράσταση παίζουν τα μέλη της Θρυαλλίδας: Ελευθερία Σαββάκη, Μιλτιάδης Λάππας, Άννα Μήτσιου, Ελένη Καββαδία, Διονύσης Μπάλλας.

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Σπύρος Μαβίδης, χορογραφίες-κίνηση: Νικολέτα Δεφαράνα, σκηνογράφος-ενδυματολόγος: Μαρία Κάρλου, αφίσα: Φάνης Αλεξανδρής.

Η κατασκευή των κουστουμιών έγινε από το τμήμα ειδικότητας Ενδύματος του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου με εκπαιδεύτρια την κα. Όλγα Οικονόμου και εργάστηκαν οι σπουδάστριες: Gila Marjana, Αθηναίου Μαρία, Κυριάκου Ειρήνη, Μπακατσή Ράνια, Κουτούδη Ματίνα, Κόντου Δέσποινα.

Η σύνθεση των τραγουδιών και της μουσικής επένδυσης είναι του Στάθη Καραδημητρίου.

Για κρατήσεις θέσεων για σχολεία οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν έγκαιρα στο τηλέφωνο 694 704 5057.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου