ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ποίημα για τους πρόσφυγες

ποίημα-για-τους-πρόσφυγες-104219

Εκδήλωση με κεντρικούς άξονες την ποίηση και τη ζωντανή μουσική διοργανώνεται τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο Δίαυλο, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας μέρας ποίησης και της παγκόσμιας δράσης με θέμα «Ενα ποίημα για τους πρόσφυγες».

Η πανελλήνια εκδήλωση με τίτλο «Ενα ποίημα για τους πρόσφυγες» θα πραγματοποιηθεί, όπως προαναφέρθηκε, την 21η Μαρτίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, σε 16 πόλεις της Ελλάδας. Συνδιοργανωτής θα είναι η Υπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ και ο ιστότοπος https://www.facebook.com/RefugeesWelcomeGR/publishing_tools.

Στην πόλη του Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο Δίαυλο με υπεύθυνη την Ελενα Ψαραλίδου από την ομάδα ποιητών VOLOS POETRY SLAM σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ δήμου Βόλου και άλλους φορείς. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, έκθεση φωτογραφίας, ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Παπαδημητρίου, βιντεο- κλίπ και απαγγελίες ποιημάτων / ένα ποίημα από κάθε συμμετέχοντα ποιητή.

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με ένα ποίημα με θέμα τους πρόσφυγες να δηλώσουν συμμετοχή και να καταθέσουν το ποίημα τους στην γραμματεία του Διαύλου έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου. Επίσης καλούνται να δηλώσουν οι μουσικοί που επιθυμούν εθελοντικά να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου